Girls-Things visitekaartjes – nieuwe visitekaartjes-

Girls-Things visitekaartjes

Hoi! Een tijdje terug kwam er wel een hele grote verrassing voor mij binnen! Ik had dit totaal niet door, maar op een dinsdagmiddag kwam de postbezorger langs met een pakketje voor mij. Ik had niks besteld en verwachtte dus ook niks. Toen keek ik op het pakketje en zag Thijs Mussies design staan. Dit moest wel van mijn vriendje zijn! Hij heeft in het geheim visitekaartjes voor mij ontworpen en laten bedrukken! Echt super lief en ik ben er heeeeeeel blij mee! Kijk mee naar mijn nieuwe Girls-Things visitekaartjes!

Girls-Things visitekaartjes

Girls-Things visitekaartjes
Plots was er dus ineens een pakketje voor mij. Mijn vriendje had dus in het geheim visitekaartjes voor mij ontworpen en deze laten drukken. 500 Girls-Things visitekaartjes kreeg ik dus ineens. En daar ben ik super blij mee! Mijn vriend doet namelijk een grafische opleiding. Hij heeft zijn eigen bedrijfje in het grafisch vormgeven. Voor een website, logo, flyers, of noem maar wat met reclame te maken heeft. Thijs ontwerpt en maak het. Daarnaast doet hij ook aan fotografie. Mijn outfit foto’s worden altijd door hem gemaakt. Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje op de site van Thijs! Wie weet wat hij voor jou kan doen ;).

Voorkant

Girls-Things visitekaartjes
Ik had hiervoor ook al visitekaartjes, maar deze klopten niet helemaal meer. Ik heb ooit wel eens laten vallen dat ik nieuwe wilde en dat heeft Thijs dus gehoord, haha. Een visitekaartjes is altijd handig om je contact gegevens door te geven of iemand te laten zien wat je doet. Ze zitten nu dan ook in mijn portemonnee! (niet alle 500 hoor). Aan de ene kant van het kaartje staat mijn logo. Je raadt het al, deze is ook door Thijs ontworpen, haha.

Achterkant

Girls-Things visitekaartjes
En op de andere kant staan mijn gegevens en wie ik ben en wat ik doe. Het hele visitekaartje is in de style van mijn blog. Lekker roze, meisjesachtig maar wel strak. Ik hou daar van! En natuurlijk een kleine foto van mij erbij. Dan weet je wie er achter Girls-Things zit. Ik vind de visitekaartjes echt mooi! De kwaliteit is ook goed. De kleuren komen mooi uit en de kaartjes voelen stevig aan.

Girls-Things visitekaartjes

 

Girls-Things visitekaartjes

De visitekaartjes kwamen als een verrassing! Echt een hele leuke verrassing. Heel stom, maar het voelt gelijk een stukje professioneler ofzo, hihi. Ik kan nu zeggen: ‘Hoi Merle, blogger, hier heb je mijn visitekaartje’. Dat klinkt toch even leuk! De Girls-Things visitekaartjes zullen altijd in mijn portemonnee zitten om uit te delen. Mijn ouders en vriendje hebben ze ook in de portemonnee. Zo leuk! Met plezier deel ik deze visitekaartjes uit!

Wat vind jij van de Girls-Things visitekaartjes? 

 

Misschien is dit ook leuk?

14 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *