Gelukkig nieuwjaar!

gelukkig nieuwjaar

Hoi! Ik wil je alvast een heel gelukkig nieuwjaar wensen! Het jaar 2019… Het gaat toch snel hé. Ik weet nog dat ik één jaar geleden de jaarwisseling vierde en nu gaan we van 2018 naar 2019. Ik hoop dat jullie een fijne jaarwisseling hebben en goed het nieuwe jaar in gaan! Gezellig met familie of vrienden. Ik ben eerst met mijn ouders bij Thijs en mijn schoonouders en schoonzusje. Daar gaan we lekker oliebollen eten en kletsen en lachen. Dan aftellen tot 12 uur en knallen met de champagne! Wat vuurwerk kijken en misschien zelf wat afsteken.

Daarna ga ik door naar Doetinchem. Ik ga naar club 22-24 met Ellen en haar vriend (en volgens mij nog een vriend van haar ofzo??). Daar gaan we dansend en lachend het nieuwe jaar vieren, hihi. Dat wordt vast en zeker lachen. Een leuke avond dus.

Ik hoop dat jij ook fijn het nieuwe jaar in gaat en alle tien je vingers meeneemt naar 2019. Geniet van alle gezelligheid en lekker eten misschien, haha. Laat 2019 ook mooi jaar worden waarin er fijne momenten zijn, je liefde kent, gelukkig bent en door ups en downs gaat! Ja, ik wens je gewoon alvast een gelukkig nieuwjaar! En schenk lekker een glas champagne in!

gelukkig nieuwjaar

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1182

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *