Fotoboek van Fotofabriek


Fotoboek van Fotofabriek:

Hoi! Ik vind het altijd super leuk om foto’s te maken en te bewaren. Nu lukt dat aardig door middel van deze blog (zie persoonlijke updates hihi). Maar een fotoboek maken is ook altijd leuk. Via Fotofabriek heb ik een fotoboek gemaakt. 2016 was een mooi jaar voor mij. Ik heb super leuke reizen gemaakt en leuke uitjes gehad. Waarom dit niet in een jaarfotoboek zetten?


Dit fotoboek heb ik gemaakt: Mijn 2016! Alle hoogtepunten van 2016 heb ik verzameld in een fotoboek. Wat was bijzonder voor mij in 2016? Het is een A4 formaat boek met een harde kaft.


Ik ben bijvoorbeeld in dit jaar 2 keer naar de mooie stad Parijs geweest. Eén keer met school en één keer met mijn vriendje.


Of mijn vakantie op Curacao met mijn ouders. Dat was toch echt super! Hoe leuk is het om deze foto’s weer terug te zien.


Ook kleine dingetjes die mij bijgebleven zijn in 2016 heb ik een plekje gegeven in het fotoboek. Zoals een wandeling door het bos met mijn moeder waar ik mooie foto’s maakte of een weekendje Den Haag & Kijkduin.


Het fotoboek maakt het ook leuk om op een speelse wijze naar de foto’s te kijken. Zo kijk je sneller weer eens terug naar foto’s.


Dit is toch wel een mooie afsluiter, haha. 2016 was echt een topjaar. Ik heb veel leuke dingen meegemaakt die ik niet snel zou vergeten en een mooi plekje hebben gekregen in het fotoboek.


Jullie hebben een beetje kunnen zien hoe ik een fotoboek maak. Ik verzamel bijzondere gebeurtenissen en deze plaats ik in een jaarfotoboek. Dit is eigenlijk het eerste jaar dat ik zo’n jaarfotoboek maak. Ik vind het wel leuk en wie weet maak ik dit volgend jaar wel weer een fotoboek.  Je pakt een fotoboek er toch eerder bij dan dat je op de computer moet zoeken naar de foto’s van bijvoorbeeld een vakantie. Ik ben erg blij met mijn fotoboek en wanneer ik erin kijk denk ik terug aan een mooi 2016.

Hoe en waarvan maak jij altijd een fotoboek?

Misschien is dit ook leuk?

3 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *