Fall tag – vragen over de herfst –

Fall tag

Hoi! Op Instagram was ik getagd in een foto. Niet iets heel bijzonders, want dat gebeurt wel vaker. Maar nu zag ik wel een heel leuk berichtje! Ik ben genomineerd door een andere blogger voor de Fall tag. De naam zegt het al, een tag over de herfst. In deze tag ga ik dus een aantal vragen beantwoorden over de herfst. De herfst is in volle gang, dus dat komt goed uit. Het is al best koud hè?! Als je het artikel hebt gelezen over mijn herfst nailart, dan weet je al een beetje wat ik van de herfst vind, maar in deze tag lees je nog meer!

Fall tag regeltjes

Ik werd door Miriam van sweet & nice things genomineerd voor de Fall tag. Heel erg leuk! En ik wil je bedanken daarvoor :). Er zijn een aantal regeltjes bij deze tag:

-Zet de tag badge én de regels in je blogpost (en in de link van de persoon die jou genomineerd heeft) .
– Beantwoord de 10 herfstgerelateerde vragen.
– Tag minimaal 5 bloggers om de tag ook in te vullen.

Fall tag

Nou, klinkt niet moeilijk, dus dat gaan we doen. Hier komen de Fall tag vragen:

Wat is je favoriete herfst outfit?

Uhm, heb ik denk ik niet echt. Ja, een jeans met een fijne warme trui. Een zachte trui wel te verstaan en daar een leuke pantalon onder is ook leuk!

Wat is je favoriete herfst drankje?

Warme chocolademelk! Met slagroom natuurlijk ;).

Heeft jullie familie bepaalde herfst tradities? zo ja, welke?

Nee niet echt. Maar ik ga wel vaak met mijn moeder een rondje door het bos lopen hier in Doetinchem en dan herfstfoto’s maken. Dit jaar heb ik dat nog niet gedaan. Gauw eens kijken of ik een gaatje heb om dat te doen!

Welke activiteiten en evenementen vind je leuk om te doen in de herfstmaanden?

Wat ik hierboven vertelde, een wandeling in het bos. En verder lekker binnen met Netflix en een onesie aan.

Wat is je favoriete herfst geurkaars?

Ik denk iets met een vanille geur.

Vertel eens iets over je favoriete herfst herinnering.

Vroeger ging ik vaak in de herfstvakantie op vakantie naar de Canarische eilanden. Lekker warm was het daar en lekker bruin worden dan. Dat vond ik altijd heerlijk.

Wat zijn je favoriete herfst films?

Heb ik niet zo. Wel wil ik graag nog naar de nieuwe film: oh baby! Deze draait vanaf begin november in de bios. In de herfsttijd dus, dus dan is het een beetje een herfstfilm, haha.

Wat is je favoriete herfst snack?

Oreo koekjes. Oké die zijn bij mij altijd favoriet, haha. Speculaas vind ik met de herfst vaak wel lekker, maar dit kan natuurlijk ook omdat het de tijd van Sinterklaas is.

Als je Halloween viert, wat is het beste kostuum dat je ooit gedragen hebt?

Dat vier ik niet. Nooit gedaan ook. Maar wat ik dan zou dragen is denk ik een duivel pakje ofzo, haha. Met van die duivel oortjes. Dat lijkt mij wel grappig.

En dat waren de vragen van de Fall tag. Super leuk om in te vullen. En ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen.  Al heb ik niet super veel met de herfst, door deze tag zie ik ook wel de mooie dingen in van de herfst. Ach en voor we het weten is het alweer lente, haha. Dan is er nog één puntje wat ik moet doen van deze tag. En dat is 5 andere bloggers nomineren! Hier komen ze:

Mariëlle van Me- licious.
Maartje van de Menukaart van maart.
Gwen van bloggergwendy. 
Samantha van Mindbodybeauty.
Margot van Margotlouiselife.

Ik zou het leuk vinden als jullie een berichtje achter laten met de link naar het artikel. Ik vind dat leuk om te lezen :).
En dan vraag ik ook één vraag van de Fall tag aan jullie:

Wat is je favoriete herfst outfit? 

Misschien is dit ook leuk?

11 comments

  1. Favoriete herfstoutfit is momenteel: zwangerschapslegging / -panty met een hele grote oversized trui en dan een paar hippe schoentjes, Uggs… Hou ervan! Als het maar ruimte biedt, haha… Volgend jaar hijs ik mezelf weer in kekke jurkjes!

  2. Volgens mij ben ik echt één van de weinige mensen die geen warme chocolademelk lust 😉 En wat betreft mijn favoriete herfstoutfit. Ik ben gek op op de kleur bordeaux rood en die combineer ik dan vooral met lichtbruin, zwart en donkerblauw 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *