Essence 1 coat & go nagellak review

Hoi! Essence 1 coat & go nagellak. Whut? Wacht even, dit betekent dus dat ik aan één laagje nagellak genoeg heb. Dat zou toch eens mooi zijn. Bij de meeste nagellak heb je wel twee laagjes nodig van de nagellak voordat hij mooi en dekkend is. Maar deze nagellak van Essence beweert dat je aan één laag genoeg hebt. Handig! Zeker wanneer je haast of iets hebt, één laagje en klaar. In Duitsland zag ik deze nagellak weer staan en werd er wel erg benieuwd naar. Kijk je mee wat ik van de Essence 1 coat & go nagellak vind?

Essence 1 coat & go nagellak review:


De kleur die ik kocht van de Color Boost nagellak lijn is nr. 06 Instant Happiness. Op het flesje staat dat een high pigment nail paint is. Dus de kleur pigmentatie is hoog waardoor je dus maar één laagje nodig hebt. Het flesje vind ik erg leuk en schattig. De kleur leek mij ook erg mooi. Een beetje een mintachtig kleurtje. Leuk voor de lente en zomer En de kleur past ook mooi in mijn kamer bij de decoratie, haha.


En het is waar, na één laag dekt de nagellak zo goed als. Normaal is na één laagje de nagellak nog wat licht en zie je vaak je nagel er nog wat doorheen. Dat is nu niet het geval. Nou moet ik eerlijk zijn en vind ik de lak niet heel mooi lakken zo. Je ziet nog wel iets door de lak heen en echt mooi dekkend? Ik weet het niet. De lak is wat streperig, maar wanneer je haast hebt en snel een lakje op wilt doen, is deze lak prima!


Nou kon ik het niet laten en ben ik eigenwijs geweest. Ik deed een tweede laag op, haha. Dan vind ik de lak wat mooier. De kleur is dan helderder. Dus één laagje gaat prima en doet zijn werk wel, maar 2 is gewoon mooier. Wel een heel groot pluspunt, de lak droogt snel op. Echt super fijn! Helaas, blijft de lak niet heel lang zitten. Na 2 dagen begon de lak wat te chippen (want aan één hand zat één laagje op mijn nagels). Maarja, wat wil je met één laagje lak. Dat is op zich wel begrijpelijk.

Essence 1 coat & go nagellak

De nagellak is erg mooi en op zich werk het 1 coat & go gedeelte wel. De lak is alleen wat streperig dan. De kleur pigmentatie is hoog, maar na één laagje vind ik de lak niet op zijn mooist. Twee laagjes is mooier. De lak is bij de Kruidvat te koop voor €1,89. Een prima prijs voor een mooi lakje!

Wat vind jij van de Essence 1 coat & go nagellak?

Misschien is dit ook leuk?

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *