De Instagram tag – beste instagram foto’s-

De Instagram tag

Hoi! De Instagram Tag. Volgens mij heb ik deze tag nog nooit ingevuld (dacht ik). Op mijn blogs zijn al aardig wat tags voorbij gekomen, maar de Instagram tag nog niet. En al helemaal niet deze versie, want ik ga vooral kijken naar mijn instagram foto’s van afgelopen jaar. Altijd leuk om dat terug te kijken. Door Emma van Luxe Life Lover werd ik getagd om deze tag in te vullen. Dat wil ik natuurlijk graag doen. Op de foto hierboven zie je mij trouwens ook samen met Emma. Gezellig!

De speelregels:
1. Kopieer & beantwoord de vragen hieronder op je blog;
2. Nomineer een aantal blogs om ook de Instagram tag in te vullen;
3. Voeg een link naar allesvandaan.nl toe in je blogpost;
4. En vergeet niet om mij op Instagram te volgen!

Welke foto’s kregen in 2017 de meeste likes?

Deze negen foto’s hebben in 2017 de meeste likes gekregen. De eerste foto met mijn bloggers jurkje is ook echt wel super blij, haha.  En in het midden zie je een foto tijdens de bloggersmeeting in Den Bosch met mijn bloggersgroepje. Super gezellig!

Wat is de allerlaatst geposte foto in 2017?

Dat is deze thumbnail foto. Ik plaatste deze op 31 december en hier kondig ik  aan dat mijn eerste vlog van de Kerstvakantie online staat. Daarnaast is het ook gewoon een leuke foto  met mijn vriendje en lekker eten.

Wat is de eerste foto van 2017?

Scrollt heel ver naar beneden…….. Haha, dat is ook een foto waarin ik een vlog aankondig. En natuurlijk een foto waarop ik proost op het nieuwe jaar. Mijn bewerkingskills zijn wel beter geworden, haha.

Wat is de allerleukste foto van 2017 waar je zelf opstaat?

Van deze foto word ik altijd blij. Een spontane foto van hoe ik echt ben. Happy en gek, haha. Deze foto heeft mij toen ineens heel veel likes en volgers gegeven. Dat vind ik natuurlijk ook heel leuk!

Van welke instagramfoto uit 2017 krijg je ter plekke heimwee?

Deze foto van mijn eerste vakantieweek in Frankrijk tijdens de zomervakantie. Wat een mooi en heerlijk huis hadden we daar. Ik kon daar heerlijk ronddobberen in mijn blije flamingo in het zwembad. Love it!

Wat is het aller lekkerste gerecht wat je in 2017 op Instagram deelde?

Dit Kinder bueno taartje was echt zooooo lekker. Ja, hier kan ik er wel 100 van op! Op mijn Instagram deel ik wel vaker eten, dus het was lastig kiezen. Toch is dit mijn favoriet, we al love Kinder bueno!!!!

Wat is de allerleukste foto van je huisdier die je gedeeld hebt op Instagram?

Haha, dit is een leuke. Ik heb namelijk geen huisdieren (ja mijn vader heeft wat kippen en duiven, maar daar heb ik niet zo veel mee). Ik kon wel één foto vinden waar ik met dieren op sta. Deze foto met schapen. Hoe gezellig?!

Welke bewerkingsapps gebruik je het meeste?

Op mijn laptop heb ik een fotobewerkingsprogramma dat wij kregen toen we onze spiegelreflexcamera kochten. Deze is van Nikon. Daar bewerk ik mijn foto’s mee. Verder gebruik ik Canva om eventueel tekst toe te voegen. Op Instagram zelf pas ik vaak de helderheid en warmte wat aan.

Wat zijn je meest gebruikte hashtags?

Ik denk wel #blogger #fashion en #girlsthings. Ik ben natuurlijk een blogger en post veel op Instagram over fashion en ik probeer natuurlijk mijn blog een beetje te promoten #girlsthings ! Yeah.

Wat zijn je 3 favo accounts?

Als eerst Just Yentel, zij post echt mooie foto’s en op gave plekken.
Dan Marieke Kazen, echt een gezellige en warme feed. Ik hou daar van wel.
En Denise Anna YouTube, zij is echt zo mooi en maakt echt goede foto’s!

En de genomineerde accounts zijn…

Diena van Beautyinstyle blog
Laura vanLifestyleLaura
Lynn van Fashiondisaster

Ik vond het zeker grappig om deze Instagram tag in te vullen en terug te kijken naar mijn Instagram van 2017. In 2018 hoop ik natuurlijk net zulke mooie en leuke foto’s op mijn Instagram te zetten en natuurlijk wat te groeien, hihi. Daar over gesproken. Volg jij mij al op Instagram? (@bloggirlsthings) . Ik zou het leuk vinden als je mij ging volgen!

 

De Instagram tag is bedacht door allesvandaan.nl

Misschien is dit ook leuk?

8 comments

  1. Wat leuk dat je zo gegroeid bent op Instagram 🙂 Ik herken het gevoel wel hoor. Iedere honderd volgers extra voelt weer als een behaalde mijlpaal haha. Ik kick gewoon gigantisch op statistieken die omhoog gaan. Ik werd tijdens het lezen van dit artikel trouwens wel even afgeleid door dat kinderbueno taartje. The best of both worlds, maar echt. Dat moet lekker geweest zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *