Dagje shoppen in Centro Oberhausen vlog!

dagje shoppen in Centro Oberhausen

Hoi! Een dagje shoppen. Daar zeg ik zeker geen nee tegen. Vorig weekend ben ik dan ook samen met mijn moeder, schoonmoeder en schoonzusje naar Duitsland geweest. Beter gezegd: Naar Centro in Oberhausen. Een groot en mooi winkelcentrum met heel veel verschillende winkels. Met z’n vieren hebben we er een leuke en gezellige dag van gemaakt! Veel lachen, gek doen en winkels bekijken. Mijn vlogcamera ging tijdens het dagje shoppen in Centro Oberhausen mee en ik heb alle gekke momenten vastgelegd. Van rare brillen passen tot shirtjes passen in rommelige pashokjes.

Na één uurtje rijden waren we al in Oberhausen. Bordjes volgen en daar hadden we de auto geparkeerd bij Centro Oberhausen. Een klein stukje rijden dus. Waarom we dan nog nooit eerder gewinkeld hebben hier? Echt werkelijk geen idee, haha. Na deze shopdag kan ik zeggen dat we hier zeker vaker moeten gaan winkelen. Wat een ontzettend groot winkelcentrum is Centro! Heel veel verschillende leuke winkels en een groot stuk met etenstentjes. Je kunt je er zeker een dagje vermaken.

Wij hebben nog lang niet alles gezien en gehad daar. Het is namelijk ook zo groot. We willen zeker nog een keer terug! In deze vlog neem ik jullie dus mee tijdens ons shopdagje. En dat is lachen, gieren, brullen hoor. Vier vrouwen op, dat is toch altijd gezellig?! In deze vlog zie je onze eerste kennismaking met dit grote winkelcentrum. Ik neem je mee in een aantal winkels en tijdens het passen van kleding. Na de lunch worden we helemaal melig en gaan we gekke brillen passen en ik loop met een kippenmuts rond! Ik zou zeggen: kijk gezellig mee!

Dagje shoppen in Centro Oberhausen

 

Nou, dat was ons dagje shoppen in Centro Oberhausen wel! Het was een hele leuke dag! Centro Oberhausen is een mooi winkelcentrum en we willen zeker nog snel een keer terug. Zeker voor een winkel als DM. Een drogisterij waar ze hele leuke spullen hebben voor een fijn prijsje! Een shoplog volgt inderdaad nog. Deze komt volgende week online. Samen met mijn schoonzusje laat ik zien wat we allemaal gekocht hebben tijdens ons dagje shoppen in Centro Oberhausen. Het is fashion en veel van de DM, haha. Abonneer op mijn YouTube kanaal om de video zeker niet te missen!

Heb jij hier al eens geshopt?

Misschien is dit ook leuk?

11 comments

  1. Op Instagram zag ik de foto’s al voorbij komen. Ik kreeg direct de kriebels om er weer eens heen te gaan. Dat is alweer veelte lang geleden. Heb alleen geen winterband of allseason, dus moet nog even wachten. ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *