Bloggersmeeting #3 in Utrecht – lunchen, shoppen & fotosessies

bloggersmeeting

Hoi! Vorige week was bloggersmeeting #3! Oftewel mijn derde bloggersmeeting met mijn gezellige BlogBoost app groepje. Sinds april 2017 hebben wij deze app groep waarin we veel kletsen over bloggen, maar ook andere meidenzaken. Het is altijd gezellig en leuk in ons groepje! We hebben daarom besloten om eens te meeten. En dit is al twee keer hiervoor gebeurd en vorige week was dan de derde bloggersmeeting. Dit keer in Utrecht. We hebben daar geluncht, wat geshopt en natuurlijk veel fotosessies gehouden. En tja, 6 meiden bij elkaar betekend veel fun, lachen en bijzondere opmerkingen….

Onze eerste bloggersmeeting was in Amsterdam, daar heb ik natuurlijk ook gevlogd. Net als bij onze tweede meeting in Den Bosch. En dit keer ging mijn vlogcamera mee naar Utrecht. Rond 11 uur kwamen we allemaal aan op Utrecht centraal. Wie waren er deze meeting dan allemaal bij?
Celine van The Beautyboulevard
Emma van Luxe Life Lover
Annemar van By Annemae
Tessa van Daily Inception
Silke van SCNVM

We waren alleen een klein dingetje vergeten….. de winkels waren pas om 12 uur open, haha. Maar dat maakt ons niks uit. Eerst even kletsen en wat rondlopen door Utrecht gaat prima. Daarna zijn we een paar winkels in geweest. Onder andere de Flying Tiger. Daar liepen Emma en ik wel tegen een heel bijzonder blij speelapparaat aan, haha.

Daarna zijn er naar Gys gelopen om te lunchen. Hier heb ik voor handmodel gespeeld. Nadat we daar veel gegeten en gekletst hadden, zijn we weer naar de Utrechtse grachten gelopen voor fotosessies en wat shopsessies. En op het eind heeft Emma nog een leuke prijsvraag voor jullie, haha. Veel kijkplezier!

Bloggersmeeting #3 in Utrecht

Het was echt een hele gezellige dag met deze meiden! We hopen volgende maand of anders de maand daarna weer een meeting te kunnen plannen. Het blijft namelijk heel leuk. Utrecht is trouwens best een leuke stad. Je kunt er heel goed shoppen! Leuke winkels en zeker Hoog Catharijne is het leuk. Het ziet er daar mooi uit allemaal!

Ik hoop dat jullie deze blije/chaotische bloggersmeeting vlog ook leuk vonden. Zo krijg je een beetje een beeld van wat wij zo’n dag doen! Veel lachen en kletsen dus ;). Vond je de video leuk? Doen dan even een duimpje omhoog!

Welke stad is nog meer leuk voor een bloggersmeeting?

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1181

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *