Bijna Valentijn & nieuwe dating app

Hoi! Het is bijna Valentijn. Ik ga je eerlijk zeggen: die dag vierde ik nooit echt. Hoe kan dat dan? Nou, ik had geen vriendje, haha. Maar sinds 2 jaar vier ik deze dag wel. Bijna 2 jaar geleden kwam mijn liefste vriendje Thijs in beeld. Dan is het toch wel leuk om iets met Valentijn te doen als je van elkaar houdt. Dit jaar valt Valentijn op een dinsdag. Helaas moeten we beide dan naar school. Dus vieren wij al iets eerder Valentijn, hihi. Hoe kennen Thijs en ik elkaar eigenlijk? Via een datingsapp? Jep…. ik ga je vertellen hoe wij elkaar hebben leren, kennen en welke nieuwe datingapp er nu op de markt is.

Bijna 2 jaar geleden… In een flauwe bui met een vriendin maakte ik een Tinder profiel aan. Eens kijken hoe wij in de markt liggen, was een beetje de gedachte, haha. Ik had aardig wat chats openstaan met jongens en de meeste bijzondere zinnen kwamen voorbij: ‘Welke taart is jou favoriet?’ ‘Aardbei’ antwoorde ik. ‘Dan ben jij mijn aardbei op de taart’ (uhg,). Nee dit soort jongens is niet mijn ding. Na enige tijd had ik een eerste date. Er zitten ook echt leuke jongens bij. Op zich was de date gezellig, maar nee ik voelde niet echt een klik met die jongen.

Daarna kwam Thijs voorbij op Tinder. Oeh, leuke foto en wat een schattige lach. En hij liked mij ook nog :). Ons gesprek begon standaard net als alle andere gesprekken: ‘Alles goed?’ ‘Ja, met jou?‘Ja, met mij ook’… Maar al gauw wist ik super veel van Thijs, hobby’s, opleiding enz. We gingen al gauw over van de chatfunctie op Tinder naar Whatssapp. Praat toch makkelijker.

En voor ik het wist hadden we na ongeveer 3 weken onze eerste date. Ofja date… Ik appte Thijs op een avond dat ik alleen thuis was dat ik mij verveelde. ‘Zal ik langskomen?’ was zijn antwoord. Oké, die zag ik niet aankomen (ik zat namelijk al in mijn pyjama, haha). Ik dacht nog: is dit verstandig, maar voordat ik het wist was Thijs al onderweg naar mij…… (snel een andere outfit aan!).

Daar stond hij dan…. Net zo leuk als op de foto, oké misschien nog leuker. Rond 9 uur was Thijs er en midden in de nacht ging hij naar huis. We hebben zo lang gekletst…hihi. Ja, dit klikte. Beide kwamen we erachter dat we een grote liefde voor YouTube video’s hebben en hij vond het interessant dat ik blogde (Thijs doet namelijk een grafische opleiding). Genoeg gespreksstof dus. Het was een gezellige avond en daarna spraken we nog vaker af. Het voelde goed en er is een overduidelijke ‘klik’.

Nu bijna 2 jaar later hebben we nog steeds verkering en zijn we nog steeds dol op elkaar :). Ik ben echt blij dat ik in een ‘gekke’ bui Tinder heb aangemaakt, want wie weet had ik Thijs anders nooit ontmoet?! Mensen zeggen vaak: ‘Ja, op Tinder zitten alleen mensen voor ‘one night stands’. Nou nee, niet dus. Dit bewijst toch maar weer dat je prima een relatie via online dating kan hebben.

Nieuwe dating app:

Naast Tinder is er nu een soortgelijke app gelanceerd: Once.  Bij deze app worden jouw matches geselecteerd door een menselijke matchmaker. Dit noemt men slow-dating. Er zit een heel team achter deze online dating app. Elke middag ontvangen jij als gebruiker een gepersonaliseerde match die door een koppelaar geselecteerd is.  Het urenlange swipen zoals bij Tinder is er hier niet bij. Heb je je match gevonden, dan heb je 24 uur de tijd om een gesprek aan te gaan. De app is gratis te downloaden en biedt dus een gepersonaliseerde match per dag.

Klinkt als een super leuke dating app! Ik ben benieuwd of Thijs en ik via deze app ook een match zouden zijn, hihi (vast wel, haha). Ik vind het online daten dan ook helemaal niet raar. Het is echt iets van deze tijd is en veel relaties zullen ontstaan via online daten. Ik heb er in ieder geval mijn grote liefde mee gevonden en op Valentijnsdag ga ik dit vieren. Thijs en ik gaan dan lekker samen uiteten. En verder vieren we natuurlijk elke dag dat we bij elkaar zijn.

Hoe heb jij je grote liefde ontmoet?

Misschien is dit ook leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *