Barcelona shoplog – Stradivarius-

Hoi! Een Barcelona shoplog! Merle, ben jij daar dan geweest. Ja zeker, haha. In mijn vorige weekupdate kon je al lezen dat ik 4 dagen met mijn ouders naar Barcelona ben geweest. Wat een prachtige stad is Barcelona. Ik heb er super erg van genoten! Naast dat we veel bezienswaardigheden hebben bezocht, hebben we ook nog een klein momentje gevonden om wat te shoppen. Dat was aan het einde van de middag, dus veel puf hadden we niet echt, haha. Ik ging wel met een missie het winkelcentrum in…. een ‘kapot’ spijkerjack. Kijk mee of ik die gevonden heb en welk ‘fan item’ ik nog kocht.

Barcelona Shoplog:


Ik begin lekker vrolijk, want van deze pet word je toch blij?! Heb je mijn artikel over mijn Barcelona reis gelezen, dan zag je dat ik naar een wedstrijd van FC Barcelona ben geweest. Als souvenir namen we deze pet, haha. Ik voelde mij helemaal een FC Barcelona supporter.


Het kleurtje is lekker fel roze. Dus deze kan ik straks ook mooi op als het mooi weer is, haha.


Dan kocht ik bij een super schattige winkel deze zonnebril. Ale-Hop heette de winkel. Allemaal schattige en leuke items. Deze zonnebril vond ik gelijk al super vet! De glazen zijn erg mooi en het montuur staat mij leuk. Ik heb best een klein hoofd, maar deze zonnebril zit mooi. Hij neemt niet mijn hele hoofd in beslag haha.


Mooie gouden pootjes aan de zijkant. De zonnebril is polarized, dus beschermt mijn ogen goed tegen de zon. Mocht je benieuwd zijn hoe de zonnebril staat? Lees mijn vorige post (persoonlijke update: Barcelona reis).


En als laatste, mijn meest leuke aankoop. Een destroyed spijkerjack! Ik ben hier al een tijdje naar op zoek en in Barcelona vind ik er één, haha. Mijn eisen waren namelijk: niet te lang, niet te veel kapot en liefst onder de dertig euro. Aan alle eisen voldoet dit jack! Ik kocht hem bij de Stradivarius. Wat een ontzettend leuke winkel!


Aan de achterkant is hij ook nog een beetje kapot, maar niet te erg. Ik vind dat juist mooi.

Barcelona shoplog
Dit spijkerjack ga ik zeker met veel plezier dragen. I like it! Een outfit post hiermee maken zie ik ook wel zitten :).

Dat was de Barcelona shoplog en al mijn aankopen. We hebben echt veel gezien en daardoor was er niet zo veel shoptijd. Maar daar ga je ook niet voor op stedentrip ;). In Barcelona hebben ze wel hele mooie grote winkelcentrums. Zeker leuk om nog eens terug te gaan dus, hihi.

Er komen ook nog vlogs aan over Barcelona, dus abonneer op mijn YouTube kanaal om die niet te missen!

Welk item vind jij het leukst?

Misschien is dit ook leuk?

9 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *