25 random facts about me deel 2: crush van vroeger & slaaprituelen

25 random facts about me

Hoi! 25 random facts about me! Daar is het tweede deel dan! Ik heb namelijk al een video opgenomen waarin ik al 25 random facts about me vertel. Maar ik kon er nog wel 25 bedenken, dat ik dacht: weet je wat ik neem nog een deel op. Kom ik samen uit op 50 random facts about me! En dat is volgens mij de officiële tag naam. In deze video kom je dus ook weer wat gekke feitjes over mij te weten. Over dingen die ik echt niet lust en, rare slaaprituelen en mijn crush van vroeger.

Tijdens deze video moest ik ook wel weer lachen om een aantal facts van mij. Vooral om dingen die ik vroeger deed. Ja, kleine Merle had ook zeer rare trekjes, haha. Zo had ik altijd een bepaalde manier van slapen en had ik moeite na een vakantie om naar school te gaan. Ook had ik vroeger een crush en was ik fan van een serie. En dan ook echt goed fan! Ook zie je foto’s van een kleine Merle! En verder zou ik zeggen. Kijk eerst de video maar eens van de 25 random facts about me!

25 random facts about me

En? Vond je de video leuk? Vergeet dan geen duimpje omhoog te doen. Dat zou ik heel erg leuk vinden! En vergeet je ook zeker niet te abonneren op mijn YouTube kanaal! Zo mis je geen enkele video van mij! Vorige week zag je trouwens een vlog voorbij komen waarin je kon zien hoe ik deze video heb opgenomen! Ook altijd grappig om een kijkje achter de schermen te nemen. Ik denk dat ik nu wel zo’n beetje door mijn rare feitjes heen ben…. Hoewel… Ach ik zal er vast nog wat ontdekken of horen van anderen.

Ieder gek zijn gebrek hè?! Haha. Wat zijn jouw gekke gewoontes of random facts? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat waarin je een gekke gewoonte van jezelf vertelt!

 

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1189

Eén reactie

  1. Hi Merle! Very nice to read! Thank you for so much information about you 🙂 Have a nice sunday and best wishes from familienurlaub in südtirol 😉 yours, Maren ;)<3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *