weetjes over mij

Over mij

Hoi! Ik ben Merle Hebing en leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Ik ben 28 jaar oud en woonachtig in de Achterhoek. Momenteel ben ik afgestudeerd als juf. Als ik mijzelf zou moeten omschrijven in woorden, dan zeg ik: bloggen, shoppen, unicorn lover, schrijven, films kijken, Oreo koekjes eten en met vriendinnen afspreken. Dat ben ik in het kort!

Op deze blog kan ik mijn creativiteit en passie kwijt voor beauty, lifestyle en fashion. Daarnaast plaats ik ook diverse blogposts over dingen die spontaan in mijn hoofd opkomen. Als twintiger maak ik zeker wat leuke dingen mee in mijn leven om over te schrijven! Het schrijven van blogposts is iets wat ik ontzettend graag doe. Mijn blogposts komen daardoor niet zomaar online. Na dat de blogposts een keer extra zijn gecheckt, komen ze online!

Over Girls-Things

Elke dinsdag plaats ik een persoonlijk artikel, ik neem je dan mee met wat ik die week gedaan heb. Elke week anders, en dat is maar goed ook want anders is er ook niks leuks te lezen! Op donderdag plaats ik vaak een beauty of fashion artikel of een review van een product . Op zaterdag kun je van alles van mij verwachten, een tag, leuke (outfit) foto’s of iets om over te kletsen. Af en toe plaats ik ook een post wat er op dat moment in mij opkomt. Op zondag is mijn YouTube-kanaal aan de beurt, hier plaats ik dan een video. Dit zijn bijvoorbeeld: vlogs, challenges, shoplogs, reviews of andere leuke activiteiten. Ben je trouwens al geabonneerd op mijn YouTube -kanaal?