Outfits of the week -7 zomeroutfits-

outfits of the week

Hoi! Outfits of the week, dit leek mij wel eens leuk om in een videovorm te gooien. Afgelopen week heb ik mijn outfits gefilmd voor jullie. Het was lekker zomers weer, dus er komen zomerse en vrolijke outfits voorbij. Zo kunnen jullie een beetje zien, wat mijn stijl qua kleding is en wat ik aan heb met de warme dagen. Nou moet ik je bekennen, dat ik vorige week zondag en afgelopen maandag in de middag ook veel in bikini heb gelopen, haha. Maar natuurlijk als ik ergens heen moet dan heb ik wel zomerse en luchtige kleding aan. In deze video zie je al deze outfits voorbij komen!

De video begint bij vorige week zondag en loopt tot aan zaterdag (3 juni). In deze dagen is het lekker warm geweest, dus er komen zomerse outfits bij. Zondag en maandag was ik veel thuis en heb ik niet veel gedaan met het warme weer. Dinsdag en woensdag was het minder warm. Ik heb dan, zoals ik dat noem: tussenoutfits aan. In de video zie je wat ik daar mee bedoel. Donderdag ben ik een dagje naar Den Haag geweest om te shoppen met een vriendin. Het was mooi weer die dag, maar niet bloedheet. Vrijdag was het wel stukken warmer en ben ik naar de opening van The Sting geweest en verder was ik thuis. Zaterdag was het eerst mooi weer en later viel er wat regen. Wel lekker om af te koelen. In de video komen alle outfits of the week voorbij!

Outfits of the week

Dat waren alle outfits of the week. Een beetje een vrolijke bedoeling of niet? Hihi. Ik vind dit mooi weer heerlijk en vind het dan altijd leuk om een outfit bij elkaar te zoeken. De broeken die ik op dinsdag en woensdag aan had, zitten zo lekker! Sommige mensen vinden het pyjama broeken, maar ik vind dat meevallen. I like them :). Aankomende week wordt het een paar dagen wat minder warm en kunnen we weer een jeans uit de kast pakken. Ook wel weer leuk, anders liggen die maar zielig in de kast, haha. Vanaf donderdag wordt het volgens mij weer warmer, dus dan komen de zomeroutfits weer van pas.

Als je de video leuk vond, doe dan een duimpje omhoog en je kunt gratis abonneren op mijn kanaal! Ik ben ook wel benieuwd welke outfit jij het leukst vindt. Laat een reactie achter :).

Misschien is dit ook leuk?

8 comments

  1. Leuke outfits! Ik vind die broeken altijd heerlijk zitten! Lekker thuis, op de bank of als je een avondje lekker gaat chillen op het gras met vrienden. Ik vind die wit/blauwe rok erg leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *