Back to school look – inspiratie –

Hoi! Een back to school look? Klopt, ik zit niet meer op school. Maar ik werk wel op een basisschool. Van vroeger uit weet ik nog dat ik als kleine Merle altijd met nieuwe kleertjes aan de eerste dag naar school ging. Dit zette zich door tot en met de middelbare school. Met mijn eerste werkdag na de zomervakantie ga ik weer terug naar dat moment met mijn back to school look.

Eerste schooldag na de vakantie

Op mijn eerste werkdag na de vakantie leek het mij wel leuk om wat nieuws aan te trekken. Inmiddels ben ik alweer twee weken aan het werk en zijn overal de scholen weer begonnen. Maar een beetje inspiratie op kledinggebied is nooit verkeerd toch.

Voor kinderen is een eerste schooldag altijd spannend. Wanneer ze dan iets dragen wat ze zelf erg mooi vinden en fijn vinden, voelen ze zich net even wat zelfverzekerder. Als klein meisje had ik vaak de eerste schooldag een leuk jurkje aan. Vaak vinden meisjes dat een eerste dag altijd leuk om te dragen. Bij de OTTO heb je echt super leuke kleding voor kinderen. Zo zijn ze klaar voor hun eerste schooldag!

back to school look

Op de middelbare school ging ik vaak voor een nieuwe jeans met een nieuw t-shirt. Niet te opvallend. Dat vond ik in die tijd prettig. Daarna was de eerste schooldag niet echt meer zo’n ding voor me. En nu al helemaal niet meer, haha.

Back to school look

Maar om toch nog een beetje aan die tijd terug te denken, had ik de eerste werkdag na de zomervakantie mijn nieuwe Flared Pants aan. Deze heb ik in de winkel gekocht waar ik in de zomervakantie geholpen heb. Een leuke bloemetjesprint. Een een toffe flared pijp. Die broek is van mij!

back to school look

Hij zit echt zooooo fijn. Een lekker zacht stofje. Plus een zeer toffe print. Ook erg leuk voor de herfst straks. Op de Flared pants draag ik kleding die ik al langer heb. Mijn geliefde ACDC shirt. Ik vond de kleuren van het shirt erg gaaf bij de broek staan. Daarbij wat leuke kettingen en toffe sneakers eronder. En mijn look is klaar.

back to school look

Ik denk dat ik deze outfit zeker vaker ga dragen. Het is niet alleen een back to school look. Wanneer het frisser is, kan ik er altijd een spijkerjack overdoen. Een oversized spijkerjack vind ik super tof staan. Met de koudere dagen draag ik liever ook geen sneakers. Dan zijn toffe boots met veters van de OTTO ook leuk onder de bloemetjes flared pants. Een stoere schoen met een ‘lieve broek’.

back to school look

Mijn eerste werkdag is goed verlopen. De andere dagen ook hoor. Ik zit alweer helemaal in het ritme. Het is weer gezellig en leuk op school en het wordt vast en zeker een mooi schooljaar. En ook een schooljaar met leuke outfits, haha!

Heb of had jij ook een ‘ back to school look’ ? 

 

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1201

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *