Kaya sieraden – winactie –

Hoi! Sieraden maken je outfit. Ik ben in ieder geval dol op leuke sieraden en draag ze eigenlijk elke dag wel. Kettingen zijn mijn favoriet. En tegenwoordig draag ik ook steeds meer ringen. Hoe leuk is het als je sieraden een bepaalde betekenis hebben?! Bij Kaya sieraden kun je kettingen, armbanden en ringen laten graveren. Hoe gaaf is dat?! Ik heb dat ook laten doen en ben super blij met het resultaat. Check de sieraden en lees vooral verder voor een té gekke winactie!

Kaya sieraden

Bij Kaya sieraden vind je super veel verschillende sieraden. Veelal zijn grafeerbaar. Zo creëer je een persoonlijk sieraad. Ik vind dat altijd wel heel erg gaaf. Ik keek eens goed rond op de site en zal al snel kettingen met namen, geboortedata of een persoonlijke tekst. Dit kan ook bij armbanden. Bijvoorbeeld een baby armbandje met naam. Hoe schattig is dat om als cadeautje te geven?!

Ketting met geboortesteen

Mijn oog bleef hangen op een ketting met een geboortesteen eraan. Een vriendin van mij heeft laatst mijn horoscoop uitzocht. Ik ben veel over mijzelf te weten gekomen. Super interessant en mooi. Hoe mooi is dan een kettinkje met je eigen geboortesteen? Ik ben een schorpioen en daar hoort een oranje diamant bij.

Kaya sieraden

Dan was er ook nog een optie bij om je naam erbij te laten graveren. Echt een Merle ketting. Love it! Je kunt zelf kiezen of je goud, of zilver wilt, welke geboortesteen en wat je in het rondje gegraveerd wilt hebben en met welk lettertype. Super leuk om de ketting helemaal je eigen te maken op deze manier.

De ketting ziet er super mooi uit en kan ik heel leuk met andere items die ik al heb combineren. Yes, erg blij mee. Naast kettingen draag ik ook steeds vaker mijn ringen. Ook deze zijn zilver net als mijn meeste kettingen.

Ring met coördinaten

Kaya sieraden

En ook ringen zijn te graveren bij Kaya sieraden. Van namen in een ring tot een lieve kinderring met een eenhoorn. Mijn oog bleef hangen op ringen waarin je coördinaten kon laten graveren. Dat leek mij ook wel gaaf. Ik ben geboren en getogen in Doetinchem. Woon nu in Nieuw-Wehl dus een mooie herinnering aan Doetinchem in een ring vond ik wel een grappig idee.

De coördinaten van Doetinchem staan dus in een ring gegraveerd en zo heb ik die altijd bij mij. Ook de ringen kun je helemaal eigen maken. Je kiest uit zilver, goud en rosé en natuurlijk de juiste ringmaat. Dan vul je de coordinaten in en in welk lettertype die mogen.

Winactie

Ik ben helemaal blij met de ring en ook super fijn dat deze om mijn ringvinger past. Heel leuk deze nieuwe sieraden. Ben jij nieuwsierig geworden naar Kaya sieraden? Ik mag 30 euro shoptegoed weggeven van Kaya sieraden. Zo kun jij je eigen sieraden laten graveren. Hoe gaaf is dat?!

Wat je daarvoor moet doen is simpel:

Volg @kayasieraden en mij op Instagram.

Like de post van Kaya sieraden op mijn instagram account en vermeld dat je meedoet aan de winactie.

Voor extra kans: deel de winactie in je stories en tag Kaya sieraden en mij.

De winnaar maak ik donderdag 26 mei bekend via mijn Instagram.

Kaya sieraden

Heel veel succes met meedoen!

Wat vind jij van deze gepersonaliseerde sieraden?

* dit artikel bevat een samenwerking*

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1189

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *