Valentijn nailart (French manicure)

Hoi! Het is bijna Valentijn. Voordat ik een vriendje had, schonk ik nooit echt aandacht aan deze dag. Nu ik al bijna 2 jaar met mijn vriend ben, is het toch wel leuk om wat te doen deze dag (moet veel inhalen van de afgelopen jaren, haha). Valentijnsdag valt jammer genoeg op een dinsdag. Ik moet naar school, mijn vriend moet naar school. Hhmm dat is niet zo handig. Ik denk dat wij alvast een vervroegde Valentijn in het weekend vieren, hihi. Ik ga nog niet zeggen wat ik voor hem heb, want de kans is groot dat hij dit leest ;). Al wel kan ik vast mededelen dat ik bijpassende Valentijn nagels heb. Kijk mee naar mijn Valentijn nailart.

Valentijn nailart (French manicure):


Als eerst zorg ik ervoor dat mijn nagels er mooi en verzorgt uitzien. Ik breng hiervoor een pro white effect lakje van Essence aan.


Dan maak ik met een witte lak van de Hema een French manicure. Ik gebruik een witte lak van de Hema (nr. 38) waar al een dun nailart kwastje in zit.


Mijn wijsvinger en ringvinger krijgen een rode French manicure. Ik heb eerst een witte onderlaag gedaan, zodat de rode lak beter uitkomt. De lak is van P2 (070, fiery).


En dan pak ik een dottingtool en maak ik kleine hartjes op mijn nagels.


De nailart geeft een cute effect door de kleine hartjes en de kleuren combinatie zo. Een nailart die niet te erg opvalt. Perfect om met Valentijn te dragen.


Ik ben klaar voor Valentijn. Ik hoop jij straks ook ;). Ook al vier je het niet, is het wel leuk om je nagels in stijl te lakken, hihi.
Heb jij een Valentijn?

Mijn vorige nailart al gezien???

Misschien is dit ook leuk?

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *