Shellac4U – CCO Shellac review-

Shellac4U

Hoi! Dat ik dol ben op nagellak is vast wel duidelijk als je mijn blog al een tijdje volgt. Ik ben sinds een tijd ook helemaal fan van gellak. Deze nagellak blijft gewoon langer zitten en vind ik veel mooier. Met werk en alles is dat best handig. Ik heb weer een nieuw merk gellak ontdek: Shellac4U. Ik ontving daarvan een heel leuk pakket!

Shellac4U

Shellac4U  is een webshop die CCO Shellac verkoopt. Dit merk van gellak kende ik nog niet, maar ziet er super goed uit. Wil je zelf professioneel aan de slag met gellak op je nagels aanbrengen, dan zit je hier goed.

Er zijn verschillende kleuren te bestellen, benodigdheden voor het zetten van gellak of hele starterspakketten met onder andere een led lamp voor nagels erin. Ik had al een led lamp voor mijn nagels, dus ik heb deze niet ontvangen in het pakket.

Shellac4U

Maar wel toffe andere items om gellak te zetten! Zo zitten er in dit pakket 3 kleuren CCO Shellac en een basecoat + topcoat. Verder vind je verzorgende producten zoals een nagelvijl en een buffervijl en woodsticks voor het terugduwen van je nagelriemen. Daarnaast vind je een CCO cleanser voor het reinigen van je nagels en een CCO remover voor het verwijderen van de lak met daarbij doekjes.

CCO Shellac

Een goed gevuld pakket dus. En het handige is ook dat er een gebruiksaanwijzing bij zit, hoe je dus gellak aanbrengt en in welke stappen. Ik wist dit al een beetje, maar heb netjes de stappen gevolgd die in het boekje stonden.

Ik kon niet wachten om de drie kleuren te testen, dus heb ik ze alle drie tegelijk aangebracht op mijn nagels in een leuk patroontje. De gellak brengt erg fijn aan en deze hard goed uit onder de lamp. Nadat ik de topcoat als laatste heb aangebracht en deze is uitgehard, ga ik met de CCO cleanser over mijn nagels. Dit zorgt ervoor dat het plaklaagje van de nagels gaat.

Shellac4U

En dan ben je gewoon al klaar! Het zetten van gellak is eigenlijk super makkelijk en kan iedereen wel. Zeker met zo’n startersset en bijbehorend stappenplan is het echt niet lastig.

De kleuren

De kleuren vind  ik echt prachtig en zo gaaf voor de zomer. Het zijn best felle kleuren (I love it!). Ik laat je de drie kleuren zien en deze draag ik super graag in mijn vakantie. #summerproofnails.

De eerste kleur is een roze kleurtje, genaamd: Go Girl. Deze zie je op mijn wijs- en ringvinger. Het is echt een knal roze kleurtje. Ik vind dit zo gaaf voor in de zomer.

De tweede kleur op dezelfde hand is knal oranje. Maar ook echt knal oranje zeg. Dit pakje heet Coral Carnation.  Deze kleur lijkt mij ook gaaf op mijn tenen.

De laatste kleur is meer voor het hele jaar door. Een knallend rood kleurtje. Deze lak heet: Cosmopolitan. In de rode kleur zie ik ook iets roze. Ik vind het een cute kleurtje.

De CCO Shellac is erg fijn en blijft mooi zitten. Het aanbrengen is ook erg makkelijk. Je eigen professionele nagelstudio in huis, hihi. Bij Shellac4U kun je ook cursussen volgen op het gebied van gellak zetten. Ook erg handig!

Ik ga vrolijk de vakantie in en genieten van het mooie weer met deze knal kleurende nagels.

Welke kleur zou jij dragen op je nagels?

* dit artikel bevat een samenwerking*

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1201

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *