Nailart met strepen en stippen (kon niet kiezen)

Hoi! Wist je al dat ik het heerlijk vind om een nailart te maken ( dat is vast wel bekend bij jullie). Ik had afgelopen maandag eens lekker tijd om dat te doen. Nu kon ik niet kiezen of ik een nailart met strepen of stippen wilde. Wat denk je dan? Juist, dan doen we beide. Ik had al witte nagellak op en toen ontstond het idee om iets met lichte lieve kleuren te doen. Het idee van streepjes en stipjes maken, is makkelijk maar geeft een zeer leuk effect! Kijk in dit artikel mee naar de nailart.


Dit waren mijn nagels in de eerste staat: wit. Ik heb hier een witte nagellak van de Hema (nr. 809) op. Deze lak dekt super mooi met 2 lagen. Hoe fijn is dat?!


In mijn nagellak stash ging ik op zoek naar lieve zachte kleurtjes, en ik koos voor de volgende lakjes: Kiko (nr. 803), Revlon (028 Minted), Essie (nr. 371 chillato) en Essie (nr. 219 bikini so teeny). Voor de strepen heb ik een dun nailart kwastje gebruikt en voor de stippen een dottingtool.


En daar is de nailart geboren! Om en om heb ik streepjes en stipjes op mijn nagels gemaakt tot ongeveer de helft van mijn nagels. Dit geeft een  lekker vrolijk gezicht.


Maar tegelijkertijd straalt het ook iets liefs uit en is het niet te druk door de lichte kleurtjes. Ik krijg er wel een beetje een carnavals gevoel bij, hihi. De nailart oogt lekker vrolijk, daar zal het wel door komen, hihi.


De plek waar ik meestal foto’s maak voor mijn nailarts is in de vensterbank. Vaak ga ik dan een verhuizing met de planten doen, wat mama niet altijd even leuk vindt, haha (Sorry moeders). Ik zal even een kunstige foto maken tussen de plant met mijn nagels. Komen de planten ook eens in de schijnwerper ;).

Ik ga vrolijk door het leven met deze nailart. Ik hoop er bij veel mensen een lach mee op het gezicht te toveren door de vrolijke strepen en stippen.

Word jij ook blij van de nailart?

 

 

Misschien is dit ook leuk?

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *