Nailart: lief met een stoer randje!


Hoi! Het is weer nailart time. Ik heb er weer een middag voor gezeten en mijn brein losgelaten over al mijn nagellakjes. Meestal wanneer ik een nailart ga maken, heb ik een aantal kleuren in mijn hoofd waar ik op dat moment mee wil werken. Vandaag had ik zien in lieve pastel kleurtjes. En dan na een tijdje ontstaat er een nailart in mijn hoofd. Deze keer een lieve nailart met een stoer randje. Kijk mee hoe deze gemaakt wordt en naar het eindresultaat.

Let’s start!:

Voor de nailart heb ik deze lakjes gebruikt: een witte nailstriper, zwarte nagellak van Catrice (nr. 39 Back To The Routes), een pastel roze lak van Kiko (nr.803) en een pastel mint/blauwe lak van YesLove. In plaats van deze kleuren kun je zelf ook een andere kleuren combinatie bedenken, maar ik vond deze kleuren wel mooi samen.


Stap 1 is om al je nagels in de lichtste kleur te lakken. In mijn geval is dat de roze kleur.


Stap 2 is om de andere kleur erbij te pakken en de helft van je nagel met die kleur te lakken. Je wissel hiermee onder en boven af. Dit hoeft niet super netjes.


Want bij stap 3 zet je in het midden een streep met een zwarte of witte kleur lak. Dit wissel je ook af.


En bij stap 4 breng ik met een dottintool (of satéprikker) stipjes aan op de middelste lijn. Dit gaan in de tegenovergestelde kleur van de lijn.


En als laatste stap (stap 5) breng je een topcoat aan zodat je nailart langer mooi blijft.


En dan zijn je nagels klaar!

Ik vind de nailart iets schattigs hebben, maar door het stukje in het midden ook iets stoers. Lief met een stoer randje dus.

Ik hoop dat je er inspiratie uit kunt halen voor jezelf.

Misschien is dit ook leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *