Eindelijk heb ik een OPI nagellakje!


Hoi! Eindelijk heb ik een OPI nagellakje! Al sinds ik groot fan ben van nagellak wil ik al heel graag een lakje van OPI. Wat houd je tegen? Ik ga eerlijk zijn: ik vind ze duur. En daarnaast zijn ze moeilijk in NL te krijgen. Nu is daar de laatste tijd verandering in gekomen. Bij de Douglas zijn ze nu verkrijgbaar bijvoorbeeld. Ook kun je ze via talloze site’s online bestellen.  Ik kocht er toch nooit een. Tot aan de laatste dag van mijn vakantie op Curaçao. Op het vliegveld daar was het Tax free winkelen. In een parfum zaak stonden OPI lakjes. De prijs was in dollars. Omgerekend in Curaçaose guldens en vervolgens weer in Euro’s was dit een leuke prijs voor een OPI lakje (ik zeg: 9 euro). Nu kon ik het niet laten. Op Curaçao een OPI lakje kopen, die in mijn ogen wat goedkoper is dan ergens anders als ik zo’n lakje zou kopen. Ja, dat deed ik. Ik kocht een paars achtig lakje. Lees verder wat ik van de nagellak vind.


Ik kocht dit lakje. Een donker/paars achtige lak. De naam van de lak is: Miami Beet. Deze kleur heb ik nog niet echt. Ik vond hem wel mooi voor nu en straks in de herfst. Het potje heeft een chique uitstraling. Misschien komt het ook al alleen door de naam OPI, haha. De dop is makkelijk vast te houden wanneer je lakt, dat is erg fijn.


Na één laag is de lak al goed gedekt. Toch hebben 2 lagen bij mij de voorkeur.


Tadaaa. Hoe mooi?! De lak dekt erg goed. Het kwastje is erg fijn en de lak strijkt makkelijk uit. Ja, ik snap nu waarom iedereen zo’n fan is van deze lakken.


De kleur vind ik prachtig. Een niet te opvallend kleurtje, maar gewoon erg mooi. Het heeft iets weg van een wijn kleur, beetje chique haha.


Ik ga de lak zeker vaak dragen. Ik hou van de kleur en hij lakt zo fijn. Ik ben er echt super blij mee!

Voor mij geeft deze lak ook meteen herinneringen aan de mooie vakantie op Curaçao. Ik kan je dus zeggen dat ik super blij ben met mijn eerste OPI lakje. Ik ga zeker op aanbiedingen letten om er nog meer te scoren. Je betaalt wat meer, maar dat zie je ook terug in de nagellak.

Misschien is dit ook leuk?

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *