Color blocking nailart

Hoi! Het is nailart tijd!!! Haha, soms kan ik echt genieten van het maken van een nailart. Ik kan er dan echt voor gaan zitten en eens nadenken wat ik op mijn nagels ga maken. Naar boven lopen om kleurtjes uit te zoeken en daar gaan we. Het is best een artistieke nailart geworden al zeg ik het zelf. Mijn eerste ingeving was namelijk dat ik iets met witte nagellak wilde doen. En daarnaast iets met lieve pastel kleurtjes. Deze combinatie gebruik ik wel vaker, haha. Ik vind dat erg leuk en lief. Kijk mee naar de color blocking nailart om te zien hoe ik de lieve pastel kleurtjes nu heb gebruikt.

De Color blocking nailart:


Nadat ik een basecoat had aangebracht, kwam de witte nagellak. Deze is van Essie (nr.370 private weekend). Ik vind deze lak sowieso al heel erg mooi! Met 2 laagjes dekt hij al goed.


Dan kies ik wat lieve pastel kleurtjes nagellak uit. Ik koos voor een paarse lak (academy of colour), een gele lak (Rimmel London Rita Ora, nr. 450 Daisy Days), een mint kleurtje (Rimmel London Rita Ora, nr.878 Roll In The Grass), een roze kleurtje (Kiko nr.803) en een blauw kleurtje (Essie, nr. 219 Bikini So Teeny).


Dan lak ik met deze lakjes willekeurig een vlak op mijn nagels. Echt random keuzes die ik maak.


Goed laten drogen en daarna ga ik met een zwarte lak (Catrice nr. 39 Black To The Routes) en een nailart kwastje lijntjes zetten om de vlakken.


Dit ook weer goed laten drogen, want als laatste stap bracht ik een matte topcoat aan (Hema, nr.20). Dit geeft nog een extra gaaf effect aan de nailart.


En dan is de nailart klaar! Ik vind het echt een gave nailart en zeker door het effect met de zwarte lijnen. Het geeft net wat extra’s.


Ik hoop dat je de nailart leuk vind en er inspiratie uit kunt halen. Hij is zeker niet moeilijk om te maken, maar ziet er toch leuk uit. Net even wat anders dan één kleurtje op je nagels. Zeker de kleuren en de vormen bij elkaar geven een leuk effect. Dan is de nailart echt compleet.

Ga jij deze nailart ook maken?

 

Misschien is dit ook leuk?

6 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *