Winter nailart – Mister snowman

 

Hoi! Het is nu winter. Oké, al een tijdje is de winter begonnen en we merken het nu wel een beetje. Ik bedoel met Kerst was het zowat weer om je bikini aan te doen…. Maar de afgelopen week heeft het gevroren en is er een klein beetje sneeuw gevallen. Ik had mijn nagels al in de ‘winter style’ wit gelakt. Toen ik mij bedacht: ‘hé, winter’. Laat ik mijn nagels eens wat pimpen. En daar was de winter nailart – Mister Snowman geboren. Lees verder voor het verhaal van Mister Snowman de nailart.


Mijn nagels in de eerste staat. Lekker winter wit. Ik ging eens denken wat mij allemaal aan de winter doet denken en de sneeuw. Al snel bedacht ik dat ik als er sneeuw ligt graag een sneeuwpop maak. Nu er geen sneeuw ligt, maken we hem maar op mijn nagels.


Ik ging op zoek naar lakjes om de sneeuwpop te maken. En hé, ik kwam een leuk zilver glitter lakje tegen. Deze deed mij ook aan de winter denken. Aan van die sneeuwvlokken. Dat is ook vast leuk op mijn nagels. Ik gebruikte de volgende lakjes: Catrice (nr. 39 Black To The Routes) , Catrice (nr. 04 Orange-Utan), een nailartstriper van Kiss nailart paint en Essie (370 Private Weekend).


En na wat prutsen was de nailart klaar! Mister Snowman naast een paar sneeuwvlokken. Dat is voor mij een wintergevoel. Natuurlijk moet Mister Snowman wel een lachend mondje hebben, want een sneeuwpop maken is leuk.


Eigenlijk is het wel grappig dat ik deze nailart heb gemaakt, want ik hou nou niet echt super veel van de winter. Ik heb eigenlijk helemaal niks met de kou, haha. En sneeuw is alleen leuk met Kerst. Nee, ik ben meer van de lente en zomer. Maar goed, het is nu eenmaal winter en daar ga ik het beste van maken, hihi. Ik vind het ook wel wat hebben als er een dik pak sneeuw ligt. Het ziet er wel mooi uit. Maar dan het liefst voor één dag. Daarna ben ik er wel klaar mee.


Ik ben benieuwd of we deze winter nog wel sneeuw krijgen. Om al een beetje in de sneeuw stemming te komen, is deze nailart er al vast ;). Maar ik kan stiekem niet wachten tot de lente begint…..

Ik hoop dat jullie de winter nailart leuk vinden en mijn winters verhaal er omheen ook. Het was lang geleden dat ik een nailart heb gemaakt. Ik vond het wel weer eens leuk om te doen. Er gaan er zeker weer meer volgen.

Wat vind jij het leukste aan de winter?

Misschien is dit ook leuk?

4 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *