Nailart inspiratie – gemaakte nailarts op een rij-

nailart inspiratie

Hoi! Ooit, heul heul heul lang geleden, ben ik begonnen met bloggen om mijn nailarts te delen. Ja, zo ben ik ooit begonnen. Ik wilde mijn nailart inspiratie delen met andere. Toen ik in havo 5 zat ben ik begonnen met nailart. Ik maakte van alles op mijn nagels en klasgenoten zeiden tegen mij: dat moet je delen. Hoe maak je dat? Wat heb je dan allemaal nodig? En zo is mijn nailart blog begonnen. Veel foto’s van die nailart inspiratie heb ik nog. In dit artikel laat ik wat ‘creaties’ van toen zien.

Nailart van vroeger

Toen ik mijn examens gehaald had, had ik best een lange zomervakantie. Genoeg tijd om nailarts te maken en een blog op te starten. Nu ben ik ongeveer 6 jaar verder en heb ik een eigen domeinnaam enz. Daar ga ik het nu allemaal niet over hebben, haha. Maar even terug naar mijn nailart tijd. Ik heb dat best lang gedaan. Toen ik aan het einde van de pabo zat, had ik daar minder tijd voor en begon ik steeds meer over andere onderwerpen te bloggen.

Af en toe wil ik nog wel eens een nailart maken, maar niet meer zo veel als toen…. Als ik de foto’s terug kijken van nailarts die ik heb gemaakt, zitten er best mooie tussen! Ik zal er wat met jullie delen, zodat je een beetje een idee hebt, wat ik toen allemaal maakte.

Nailart inspiratie

Ik was erg weg van fruit volgens mij, haha, want ik vind aardig wat nailarts geïnspireerd op fruit. Wel heel erg gaaf en leuk gedaan al zeg ik het zelf. Een aantal van deze nailarts staan nog op deze blog. Die zijn in 2017 gemaakt toen ik al blogde op Girls-Things. De link van de nailart staat eronder, mocht je nieuwsgierig zijn naar de nailart.

Fruit nailart

nailart inspiratie
Een ombre effect én een watermeloen. Ik was me toch creatief zeg, haha.

nailart inspiratie
Wie? Kiwi! Juist, haha. Fruit wat ik niet heel graag eet, maar staat wel leuk op mijn nagels.

nailart inspiratie
Waarbij? Aardbei! Dit eet ik daarentegen wel weer graag. Deze nailart is te vinden onder de naam: Cute strawberry nailart.

nailart inspiratie
En dit is de Orange & Lemon nailart. Best vrolijk zo.

nailart inspiratie
Die bovenste fruit nailarts zijn gemaakt, nadat ik deze nailart ooit eens heb gemaakt. Hier zie je van alle soorten fruit. Een soort fruitschaal!

Feestdagen nailart

nailart inspiratie
Dan gaan we door naar wat ‘seizoensgebonden’ nailart inspiratie. Om te beginnen met een Valentijn nailart. 

nailart inspiratie
En een Kerstnailart. Dit is één van de laatste nailarts die ik heb gemaakt, weet ik zo nog.

nailart inspiratie
En dit valt onder de categorie: schattige lente nailart. Wat leuk die roosjes.

nailart inspiratie
Dan ga ik even door met de bloemen: nog een schattige nailart met bloemetjes.

nailart inspiratie
En met printjes wist ik ook wel raad!

nailart inspiratie
Deze nailart vind ik nog steeds zo gaaf om te zien!

Thema nailart

nailart inspiratie
Iemand een idee op welk Disney verhaal deze nailart op geïnspireerd is????

nailart inspiratie
Tja, ik ben fan van Minions. Die kan ik ook op mijn nagels maken!

nailart inspiratie
En in de tijd van Pokémon Go…

nailart inspiratie
Dit is een zeer vrolijke zomerse nailart. Weer dat gave ombre effect.

nailart inspiratie

En dan sluit ik deze nailart inspiratie af met deze leuke strikjes nailart. Er zitten best leuke nailarts bij dacht ik zo. Nu ik dit allemaal zie, begint het wel een beetje te kriebelen. Even kijken of ik weer tijd heb om eens een nailart te maken. En ik hoop dat jij het leuk vond om mijn creatieve uitspattingen te zien en wie weet haal jij er wel inspiratie uit voor een gave nailart!

Welke nailart vind jij heel mooi gelukt?

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1190

20 reacties

  1. Wauwie er zitten hele leuke bij! Dat dat alweer 6 jaar geleden is, jeetje wat vliegt de tijd. Ik ben ook ooit begonnen met nailart en vind het leuk om te zien wat ik er allemaal van maakte!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *