Nieuwe nagellak kast indelen & nagellak stash

nieuwe nagellak kast

Hoi! Jawel hoor : ik heb een nieuwe nagellak kast! Het is een vitrinekast die ik nu gebruik als nagellak kast! En hoe vet is dat? Sorry, moest even mijn enthousiasme kwijt. Al heel lang stond er op mijn lijstje: een vitrine kast waar ik mijn nagellakjes in kon zetten, zodat ik er mooi naar kon kijken. Bij de Ikea ben ik voor mijn gevoel wel honderden mooie vitrine kasten tegengekomen, maar telkens niet gekocht (ze waren nogal prijzig). Totdat mijn werk dicht ging en toen kwam er ineens een mooie kast voorbij!

Deze nieuwe nagellak kast heb ik dus van mijn werk gekregen. De winkel waar ik werkte, ging dicht. Jep het klopt, ik ben mijn baantje dus ook kwijt. Maar dat is niet zo erg, want zo kan ik meer tijd besteden aan mijn stage. Maar goed, alle spullen in de winkel moesten dus weg. Ook deze vitrinekast. Ik vroeg aan mijn baas wat hij ermee ging doen. ‘Wil je deze hebben?’ Was toen de vraag. ‘Jaaaa!’ En voor ik het wist stond deze kast bij mij op de kamer.

Het leuke aan de kast vind ik dat je erdoorheen kan kijken. Zo kan ik alle nagellakjes goed zien. Oftwel: een mooi zicht op mijn nagellak stash. In deze video zie je mijn nagellak stash in deze kast en hoe ik dat een beetje heb ingedeeld. Daar kan ik natuurlijk uren over nadenken, maar eigenlijk heb ik maar wat gedaan, haha. Veel kijkplezier naar de video waarin je mijn nieuwe nagellak kast ziet en nagellak stash!

Nieuwe nagellak kast & nagellak stash

I’m so happy. Het is echt een gaaf gezicht al die nagellakjes in de kast. Ik wil mijn werk hier dan ook heel erg voor bedanken, maar dat hebben we wel honderd keer gehoord (haha). Ik heb het gevoel dat ik nog wel een aantal keer de nagellak kast opnieuw ga indelen. Op de één of andere manier word ik daar rustig van en kan ik dat uren doen. Leuk hé een hobby?!
Vond je de video leuk? Geef deze dan een duimpje omhoog en ik zie je volgende week weer bij een nieuwe video!

Wat vind jij van mijn nieuwe nagellak kast? 

 

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1191

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *