Hema neon nagellak review

Hoi! Neon nagellak. Het is iets wat je helemaal te gek vindt of iets te gewaagd vindt. Ik vind het super leuk! Als ik uit ga (is niet vaak hoor haha), dan draag ik vaak neon nagellak. Lekker opvallend en feestelijk en daar houd ik wel van. Ook is het erg leuk voor straks in de zomer. Kleding wordt dan vrolijker/opvallender, mooier weer en een fel kleurtje op je nagels. Nu was ik laatst bij de Hema en daar was een zeer leuke actie. 1 + 1 gratis op alle nagellak (de actie loopt tot 30 april dit jaar, dus je kunt nog snel er gebruik van maken). De Hema neon nagellak wilde ik dan ook graag proberen. Kijk je mee wat ik van de Hema neon nagellak vind?

Hema neon nagellak


De 2 kleurtjes Hema neon nagellak die ik mee nam, zijn een groene en een roze lak. Roze is altijd leuk en die lime groene kleur leek mij ook wel bijzonder. De flesjes zijn net als de andere nagellak van de Hema. Bij de kassa aangekomen zei de verkoopster dat ik wel de bijpassende witte nagellak nodig heb, dan komen de kleuren beter uit. Ik heb nog een witte nagellak dacht ik bij mij zelf? En een witte nagellak is bij mij een witte nagellak, dus dat ga ik gewoon proberen.


Eerst een witte laag nagellak aanbrengen en dan komen de kleurtjes.


Ik snap wel waarom je eerst een witte basis aan moet brengen. De nagellak is niet echt heel gepigmenteerd en aan één laag heb je niet genoeg.


De uitdaging is natuurlijk om precies over de witte lak te lakken en netjes te werk te gaan hihi.


Na 2 lagen is de lak mooi!! De roze nagellak knalt echt van mijn nagels af. I like it!


De lime groene lak knalt ook, maar ik vind hem minder mooi als de roze. Hij neigt een beetje naar de gele kant toe en dekt niet heel erg mooi. Een beetje te licht….

Hema neon nagellak

De Hema neon nagellak knalt echt. Dat is een groot pluspunt. Of je nou perse de bijpassende witte basis lak nodig hebt, weet ik niet hoor. Dit gaat ook prima haha. De nagellak droogt ook nog eens lekker snel! Super fijn. Wel jammer dat de lak wat licht is en niet heel mooi dekt. De neon nagellak van de Hema kosten 3 euro per stuk. Een prima prijs voor deze vrolijke lakjes. Er zijn 6 kleuren neon nagellak te vinden bij de Hema.

Draag jij vaak neon nagellak?

 

Misschien is dit ook leuk?

3 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *