Herfst nailart – wat vind ik van de herfst? –

 

herfst nailart

Hoi! Een herfst nailart.  Het herfstweer is er nu toch echt. Het zonnetje schijnt minder en er regent helaas wat meer…. De blaadjes beginnen te vallen en de natuur wordt nu wel heel mooi. Als ik eerlijk ben, heb ik niet veel met de herfst. Ik ben meer een lente en zomer mens. Maar qua natuur vind ik de herfst wel heel mooi! Een bijpassende nailart leek mij dan ook wel leuk. Een herfst nailart! Misschien krijg ik door deze nailart wel meer zin in de herfst. Het is namelijk wel een warme en leuke nailart.

Herfst nailart maken

herfst nailart
Als eerste heb ik dus mijn nagels in herfstkleuren gelakt. Mijn duim en pink hebben dezelfde kleur en de andere nagels zijn allemaal verschillend van kleur.

herfst nailart
De kleuren die ik voor de herfst nailart gebruikt heb zijn bijna allemaal van Catrice. De volgende lakjes heb ik gebruikt: Catrice (nr. 38 Vino Tinto), Cartrice (nr. 220 Lost in Mud), Catrice (nr. 520 Apropos Apricot), Catrice (nr. 04 Orange- Utan) en Essie (nr. 370 private weekend). Echt kleuren die je in de herfst veel ziet. Je kunt ook kiezen om een donker rode of groene kleur te gebruiken. Is ook herfstachtig.

herfst nailart
Met een dottingtool maak ik vervolgens verschillende grootte hartjes op mijn nagels. Het zijn geen perfecte hartjes, maar een soort langwerpige hartjes. Zo lijken ze een beetje op herfstbladeren. Ik gebruik alle kleuren behalve de kleur die op de nagel zit. Heb ik mijn nagel oranje gelakt? Dan gebruik ik de bruine, licht gele en donker bruine lak.

herfst nailart
En om het af te maken, pak ik de witte lak en maak kleine stipjes met een dottingtool tussen de hartjes/bladeren. Dit geeft net wat extra’s aan de herfst nailart.

Herfst & nailart

herfst nailart
Als laatste breng ik nog een topcoat aan en dan is de nailart klaar! Hoe leuk en gezellig is dat? Door de warme kleuren krijg je echt een herfstgevoel. Het grappige is dus, dat ik niet heel erg dol ben op de herfst, maar wel hartjes heb gemaakt. Haha. Ik vind dat wel humor. Misschien ga ik zo iets meer van de herfst houden…..

herfst nailart

herfst nailart

herfst nailart

En dat was de herfst nailart. Door de nailart krijg ik wel een beetje zin in de herfst hoor. Gezellig met kaarsjes thuis, mooie foto’s maken van de natuur en lekker binnen zitten als het weer eens hard regent. Dat zijn de dingen die ik dan wel leuk vind aan de herfst. Vooral dat foto’s maken gedeelte. Als het een beetje verder is met de natuur ga ik graag het bos in om foto’s van de herfst natuur te maken, heerlijk! Oh en, natuurlijk ook leuk: nieuwe (herfst) kleding shoppen, haha. Dat hoort er ook een beetje bij ;).

Wat vind jij zo mooi aan de herfst?

Misschien is dit ook leuk?

10 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *