Essence Honey Care nagelcrème review

Hoi! Nagelriemcrème is toch voor iemand met altijd nagellak op een must have. Mijn nagels zijn vaak bedekt met nagellak, dus een goede verzorging is dan belangrijk als ik een nagellak loos dagje heb. De Essence Honey Care smoothing nail & cuticle scrub leek mij daar wel geschikt voor. Hiervoor heb ik ook altijd een cuticle cream gehad van Essence. Deze beviel mij wel, maar kon hem nergens meer vinden. De Honey Care zal wel de vervanger zijn. Ik ben erg benieuwd naar deze nagelriemcrème en testte de Essence Honey Care nagelriemcrème uit.

Essence Honey Care smoothing nail & cuticle scrub:


Het potje van de Essence Honey Care nagelriemcrème ziet er al heel leuk uit. Het is dus een nagelriemcrème met scrub erin. Daarnaast zit er honing in om je nagelriemen te verzachten en verwijdert het doorgegroeide nagelriemen.  Je moet de crème inwrijven en daarna afspoelen met water. Het is een plastic potje met een aluminium deksel. Er zit 25 ml crème in en kost €2,39. Dat valt in ieder geval mee voor de hoeveelheid.


Dan doe ik het potje open en er komt toch een lekkere geur mijn neus in. Een lekkere zoete honinggeur die ook nog een beetje fris is. Mmmhh, zo lekker! De nagelriemcrème voelt lekker zacht en smooth aan.


Wanneer je het aanbrengt voel en zie je ook kleine scrub deeltjes. Ze zijn echt heel subtiel, wat fijn is voor je nagelriemen. De geur blijft lekker hangen en de crème voelt lekker zacht aan. Hij smeert fijn uit en trekt op zich snel in.


Het voelt fijn aan op mijn nagelriemen. Mijn nagelriemen worden wel zacht, maar dit effect is snel weg. De crème trekt echt snel in en dan zijn je nagelriemen niet zo soepel meer. Wanneer je met een bokkenpootje je nagelriemen terug zou willen duwen, moet je dat snel doen. Of weer smeren, haha. Dat is wel jammer. Wanneer je het met water er weer hebt afgespoeld verdwijnt de lekkere geur ook grotendeels. Daarna zijn en zien mijn nagels er weer verzorgt uit.

Essence Honey Care
De geur is echt super lekker! Dat is een groot pluspunt. Het scrubgedeelte is ook zeer fijn en verzorgt mijn nagelriemen fijn. De crème trekt wel snel in, waardoor je nagelriemen niet lang soepel blijven. Maar voor de prijs die je ervoor betaalt, vind ik het wel de Essence Honey Care smoothing nail& cuticle scrub een prima product.

Gebruik jij een nagelriemcrème?

Misschien is dit ook leuk?

9 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *