Update video: werk, bloggen, cursussen & samenwonen?!

update video

Hoi! Ik heb weer een gezellige update video voor jullie. De zomervakantie zit er al een tijdje op. Mijn Tenerife vlogs staan allemaal online. Deze kijk ik graag nog even terug (zo mooi en lekker weer daar!). Maar helaas…. de vakantie is echt over. Het werkleven is begonnen. Ook dit is weer leuk hoor. Ik vertel je er meer over in deze update video.

In de update video vertel ik jullie meer over hoe mijn leven nu is. Ik ben weer begonnen op school. Het is weer super gezellig en je zit ook zo weer in het ritme. Wanneer ik thuis kom, kan ik weer bloggen. De dagen zijn dus goed gevuld! En ik ga jullie iets meer vertellen over samenwonen? Ohja en over een cursus die ik zou volgen… Dat loopt ook even anders. Veel kijkplezier met mijn update video!

Update video

Vergeet geen duimpje omhoog te doen bij deze video. En abonneer je op mijn YouTube kanaal! Er komen super leuke video’s aan. Met mijn nieuwe camera ga ik lekker aan de slag. Voor video’s, maar ook zeker voor foto’s. Met foto’s wil ik dus ook meer gaan doen.

Zoals je al hoorde in de video ben ik een beetje aan het rondkijken en prutsen. Op Soofos heb ik voor een mooie prijs wat gave cursussen gevonden. Een online cursus Adobe Photoshop. Zo kan ik mijn foto’s voor mijn blog nog beter bewerken. En kan ik hier bijvoorbeeld teksten aan toevoegen of iets met de kleuren doen. Zo krijg nog gavere foto’s op mijn blog!

Of meer de kant op van marketing. De marketing cursus van Instagram is ook zeker handig.  Zo kan ik leren hoe ik Instagram nog beter in kan zetten voor mijn blog. Zo creër ik een groter publiek en wie weet wat er uit voort komt.

Ik heb er nu mooi tijd voor. En ook zin in. De middagen kan ik mooi voor mijn blog besteden. Zo heb ik meer tijd voor goede artikelen en leuke video’s. Ik hoop dat ik er een hoop van leer.

Voor nu leer ik een hoop plannen, haha. Het huishouden moet ook gebeuren. De hele middag alleen achter de laptop gaat niet hoor. Er moeten ook andere dingen in huis gebeuren. En dan wil ik ook nog sporten. Ach met de planning komt het allemaal wel goed. Even proberen en zo heb ik snel alles onder knie: juf zijn, bloggen, huishouden, sporten en lekker weekend houden.

Zou jij een online cursus willen volgen?

* dit artikel bevat een samenwerking* 

Misschien is dit ook leuk?

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *