Mijn eerste werkweek!

mijn eerste werkweek

Hoi! Ik heb mijn eerste werkweek erop zitten! Ja het is echt waar mensen! Deze meid heeft werk. Misschien dat je daar al iets van had vernomen. In dit artikel / deze video zal ik het even uitleggen. Ik heb namelijk een video opgenomen waarin ik je vertel hoe mijn eerste werkweek verliep. Het was nog niet een volledige week, het waren vier dagen. Maar hé het is een begin!

Ik ben dus officieel geslaagd voor de pabo. Mijn diploma heb ik vorige week in ontvangst mogen nemen. Deze had ik nog nodig om op te sturen naar de invalpool. Ik moest daarvoor namelijk wat documenten opsturen. Afgelopen maandag was alles in orde en kreeg ik mijn eerst ‘boekingen’ al. Ik kon van dinsdag tot vrijdag invallen op een school. Alleen dat ging niet helemaal…

Naast mijn invalwerk heb ik namelijk drie dagen een baan in een kledingwinkel. Ik ben weer een beetje ‘terug’ zullen we maar zeggen. Ik heb meer dan een jaar geleden gewerkt bij Paisley in Doetinchem. Een dameskledingzaak. Maar Paisley moest helaas dicht. Niet getreurd, Paisley Concept en Paradox bleven wel open (twee andere winkels die ze ook hadden). En laat nou net bij Paisley Concept iemand weg gaan en was er een plekje vrij.

Even kletsen met de baas samen met Roos (waar ik toen mee samen werkte) en beide waren weer aangenomen, haha. Ik heb er nu al drie dagen op zitten bij Paisley Concept. En daarnaast dus ook al een dagje invallen op een basisschool. Vrijdag ben ik naar een basisschool in Zevenaar geweest en heb daar ingevallen in een groep 4. In de video vertel ik je hoe alles ging!

Mijn eerste werkweek!

Nou, mijn eerste werkweek zit er dus op. Het was een hele leuke en fijne eerste week. Ik vind de afwisseling er leuk. Een ritme moet nu natuurlijk een beetje komen. Maar dat gaat langzamerhand wel komen. Deze video staat op YouTube, maar wist je dat ik ook wat meer wil proberen met Instagram tv. Volg jij mij al op Instagram? Misschien komen daar straks ook meer video’s op!

Wat kan jij je nog herinneren van je eerste werkweek?

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1181

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *