Los Angeles vlog #3 Universal Studio’s, The Dodgers stadion

Hoi! De laatste Los Angeles vlog is dan hier. Heb je deel één en twee gemist? Check deze dan eerst. Dan zie je onze vorige avonturen in Los Angeles met Joey en Monica. Ook in deze laatste vlog staan er weer veel gave dingen op de planning. En we genieten de laatste dagen nog van het lekkere eten daar. Kijk mee naar de laatste Los Angeles vlog.

We verblijven trouwens deze vakantie bij Joey (een neef van Thijs) en zijn vrouw Monica. Joey kan Nederlands (is hier geboren) maar Monica is echt Amerikaans. Ze verstaat een paar woordjes. Dus mocht je denken: waarom praten jullie gewoon Nederlands. Daarom ;). 

In dit laatste deel gaan we naar Universal Studio’s! Echt zoooo leuk. Je voelt je even weer een klein kind, haha. We gaan daar in de nieuwste ride: Mario Cart. Echt zo leuk om heel het park rond te lopen en te kijken hoe alles is gemaakt daar. We zien The Waterworld show. Die is echt gaaf.

En ik ga met Monica en Joey naar Downtown Disney.Jep een stadje met alleen maar winkeltjes van Disney. Ook bezoeken we een Wallmart. Zo leuk om door die grote supermarkt te lopen. En we gaan als afsluiter nog naar een honkbal wedstrijd van The Dodgers. Zo gaaf om in dat stadion te zijn. Veel kijkplezier weer!

Los Angeles vlog #3

Ook deze laatste vlog verdient een duimpje haha. En abonneer je op mijn kanaal. Er komt nog een shoplog van mijn gekochte aankopen uit LA.

We hebben echt een super leuke tijd gehad daar. En zo lief dat Joey en Monica overal met ons naar toe zijn geweest. Het was een soort mini vakantie voor hen, haha. Volgend jaar gaan we weer! We hebben er nu al zin in!

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1189

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *