Ik ben jarig! – 26 jaar geworden-

Hoi! Ik ben jarig vandaag! Het is 26 jaar geleden dat ik ter wereld kwam. Even een momentje om bij stil te staan toch? Nee, we gaan niet emotioneel doen. Maar ik ben wel blij dat ik weer een verjaardag mag vieren. Weer een fijn jaar gehad, gezond en gelukkig een jaar ouder geworden. Lees hoe ik mijn verjaardag, helaas, aangepast vier.

Ik ben jarig !

Hoera, ik ben jarig! Als klein meisje kon ik de nacht ervoor nooit goed slapen en was ik altijd zo zenuwachtig. De hele dag was ik altijd best druk. Rode wangetjes, veel taart, leuke cadeautjes en vermoeid naar bed. Dat waren mijn verjaardagen vroeger.

Dat is nu wel anders hoor, haha. Ik vind het altijd een gezellige dag maar dat is het dan ook. Ik vind het gezellig om vrienden en familie uit te nodigen die dag of de dagen er rondom. Maar dat is het dan ook. Lekker eten samen en veel lachen. Dat kan ook als je niet jarig bent, denk ik dan. Maar op je verjaardag wil je je net even speciaal voelen.

ik ben jarig

Vorig jaar werd ik 25 en zaten we in een gedeeltelijke lockdown. Ik mocht maar vier mensen uitnodigen. Ik zei toen nog: mijn ‘feest’ van 25 doen we als ik 26 word. Nou… Dat gaat lekker. Niet dus. Dit jaar net voor mijn verjaardag: bam, nieuwe maatregelen. Ppff. Weer maar vier mensen over de vloer.

We gaan dus weer splitten. We worden zo flexibel hè… Niet te doen, haha. Naja, we doen het ermee. Ik maak er gewoon weer een gezellig feestje van. Veel familie komt gewoon later nog een keer. Housewarming, verjaardag, kerst en pasen in één joh. Wij doen dat.

Meerdere verjaardagen

Ik heb zaterdagavond vrienden over de vloer. En de vrienden die niet kunnen, komen gewoon gezellig een andere keer. En op de dag zelf komen mijn ouders, Theo en Rianne. Monique is vorige week al geweest. Zo splitsen we alles. Vaker een taartje eten dus. Mij hoor je niet klagen.

ik ben jarig

Het leven is een feestje en je moet zelf de slingers ophangen toch? Dat doe ik dan ook maar. Ik laat een lekkere taart komen. Mijn moeder viert ook een beetje haar verjaardag samen met mij. Er komt dan ook een bijzondere taart. Deze komt wel in de weekupdate voorbij.

Ik hoop stiekem wel dat volgend jaar weer ‘gewoon’ is. Eigenlijk wel een beetje klaar met die ‘c-regels’. Maar gaan we het niet meer over hebben! We gaan een klein feestje vieren: ik ben jarig!

ik ben jarig

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1147

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *