Gelukkig nieuwjaar! Ik wens jullie….

Hoi! Een gelukkig nieuwjaar! De beste wensen voor 2022. Laat 2022 een mooi jaar worden. Laten we eerlijk zijn: we hebben geen idee waar het heen gaat. Maar je moet er zelf een topjaar van maken. En dat wens ik jou ook: een top jaar! Wat ik in 2022 verwacht? Lees vooral verder.

Gelukkig nieuwjaar

Nogmaals: een gelukkig nieuwjaar. Hopelijk heb je een fijne jaarwisseling gehad. Helaas wel weer iets anders dan we gewend zijn. Maar hopelijk niet minder leuk. Wij hebben heerlijke oliebollen gehad en tv gekeken. Natuurlijk een flesje open geknald en gewoon genoten van samen de jaarwisseling vieren.

2022 staat voor de boeg. Een nieuw jaar met nieuwe doelen en dingen. Goede voornemens: daar doe ik niet aan. Gedoe en zo standaard, haha. Ik zie liever wel wat het nieuwe jaar brengt. Ik hoop met mijn blog lekker door te kunnen gaan zoals het nu gaat. De samenwerkingen die ik heb, vind ik erg leuk. Hopelijk komen er in 2022 ook veel leuke!

Op school werk ik nu vijf ochtenden en tijdelijk twee middagen. Of de middagen blijven? Geen idee, dat zien we dit jaar wel. Wel vind ik het werk erg fijn en leuk. Ik kom thuis en kan alles achter mij laten en door met mijn blog. Dit vind ik erg fijn.

Dit zou ik graag doorzetten. Daarbij hoop ik ook wat meer schrijfopdrachten te kunnen doen. Teksten aanleveren lijkt mij zo tof. Wie weet wat ik dit jaar daaraan kan doen. Ik heb immers de journalistiek cursus afgerond. En Thijs en ik zijn bezig met een leuk nieuw project! Een online giftshop….. Hier zijn we super druk mee en in 2022 gaan we hier mee aan de slag! Je zult er vast en zeker meer over horen.

gelukkig nieuwjaar

2022 staat dus in het teken van ons nieuwe project, lekker bloggen en bezig in ons nieuwe huisje. Er komt een nieuwe overkapping en de bovenverdieping wordt aangepakt. Super leuke dingen weer! En verder zullen we het allemaal zien in 2022.

Ik hoop in ieder geval dat het een jaar wordt waarin alles weer een beetje normaler wordt rondom Corona. Maar dat is afwachten… Ik ga daar verder ook niks over zeggen denk ik maar.

gelukkig nieuwjaar

Ik wens jullie ook veel goeds in 2022 en dat je dromen uitkomen en dat je veel mooie momenten beleeft.

Heb jij (goede)voornemens voor 2022?

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1146

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *