Safae’s Lipvolume review

Hoi! Lippenbalsem, dat is iets wat ik toch wel dagelijks gebruik. Ik kan niet tegen schrale of droge lippen. In elke tas zit wel een lippenbalsem of iets in die richting. Nu zijn er tegenwoordig ook allerlei middelen om je lippen voller en roder te laten lijken. Een tijdje lang was het in om je lippen met een apparaat zowat vacuum te zuigen en zo vollere lippen te krijgen. Net als Kylie Jenner. Nu heb ik zoiets nooit mooi gevonden. Totdat ik een lippenbalsem voorgesteld kreeg, die een beetje dit effect creëert, maar hier is geen moeilijk apparaat voor nodig of botox. Safae’s Lipvolume.

Review Safae’s Lipvolume


Deze Lipvolume kreeg ik. Het is een Safae’s Lipvolume. Hij is gemaakt van natuurlijk producten en moet ervoor zorgen dat je lippen roder en voller worden en dit zonder rare apparaten of injecties.  De lippenbalsem is via DIT Instagram account te bestellen. Je ontvangt de lipbalsem in een leuk zakje en er zit een kaart bij. Hierop staat onder andere hoe je het product moet gebruiken.


Er staat onder andere dat je de lippenbalsem met een wattenstaafje dun op je lippen moet aanbrengen. Probeer dan je lippen strak te trekken. Dit zorgt ervoor dat de doorbloeding in je lippen sneller verloopt en het effect van de Lipvolume sneller zichtbaar is. De Lipvolume moet je na het aanbrengen niet uitvegen op je lippen. Het trekt vanzelf in.
Er staat ook bij dat de Lipvolume best intens is als je hem opsmeert. Je moet het gebruik hiervan opbouwen. Je lippen moeten namelijk wennen aan het effect. Aanbevolen is om te beginnen met één keer per dag. Wanneer de Safae’s Lipvolume is ingetrokken moet je ervoor zorgen dat je lippen gehydrateerd blijven door middel van een verzorgend lipproduct.


Het is een zachte structuur en heeft een mooie rode kleur. Alleen de geur…. die kan ik totaal niet thuisbrengen. Het is in ieder geval geen zoete geur, geen chemische geur. Ik weet niet wat het is. Het is wel een hele sterke geur. Misschien een soort natuurlijke geur…vandaar dat deze zo sterk ruikt.

Het resultaat


Dan breng ik de Safae’s Lipvolume aan. Mijn eerste gedacht: het brandt! Het geeft een soort licht brandgevoel op je lippen en je voelt het als het ware intrekken. Dit duurt denk ik één minuutje en dan voel je er niks meer van. De geur blijft wel even.


De lippenbalsem trekt op zich wel snel in. Mijn lippen zijn ietwat roder gekleurd en lijken wel een beetje voller. Ik vind het een mooi subtiel effect.


Het effect is er met één uur wel weer af. Maar na een aantal keer gebruikt te hebben merk je wel dat je lippen wat voller zijn wanneer je de lipbalsem gebruikt. Dat effect duurt niet lang en het is niet echt super erg goed zichtbaar.

Safae's Lipvolume
Ik vind het een leuk effect, maar niet echt heel heftig ofzo. De lippenbalsem ruikt raar en dat branderige gevoel is niet grappig (gelukkig duurt dat niet lang). Maar wil je iets vollere lippen,  maar geen botox of andere enge apparten? Dan is dit best een oplossing. Het geeft geen heftig effect, maar voor even is het zichtbaar.

Zou jij Safae’s Lipvolume gebruiken?

 

Misschien is dit ook leuk?

5 comments

  1. Waarschijnlijk zit hier iets in dat je lippen lichtelijk irriteert, waardoor ze gaan zwellen! Dat is volgens mij hoe zulke dingen werken. Ik denk niet dat ik het zou gebruiken, het heeft denk ik te kort effect voor mij ;). Malou x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *