Body mists Orange Creatives- Action-

Hoi! Het is misschien meer een zomer dingetje, een body mist, maar ik vind ze heerlijk om te gebruiken. Een body mist is net wat minder zwaar dan een parfum, maar ruikt alsnog heerlijk en geeft een lichte fijne geur af! Nu heb ik één paar body mists van Victoria Secret. Deze zijn natuurlijk wat aan de prijzige kant, maar ze ruiken heerlijk en blijven lang zitten. Nu zijn er bij de Action ook body mists te koop. Deze zijn van Orange Creatives. En ze zijn een stuk goedkoper dan die van Victoria Secret! Maar zijn ze ook net zo fijn? En ruiken ze wel lekker? Ik testte ze voor jullie uit!

Wat zijn body mists eigenlijk? Body mists zijn eigenlijk een soort lichte parfums. Je sprayt ze op je lichaam en je ruikt heerlijk! Deze body mists van de Action zijn ontwikkeld door Orange Creatives. Dit bedrijft ontwikkeld nog meer vernieuwende huidverzorgings- en beautyproducten. Dus nu ook body mists! Er zijn vier varianten op de markt gekomen met een zomerse uitstraling en zomerse namen. Deze namen zijn geïnspireerd op bekende stranden en vakantieparadijsjes.  Dat klinkt toch heerlijk?!

Body mists Orange Creatives


Van links naar rechts zie je: Ibiza Vibes, Miami Surf, Caribbean Love en Aloha Beach. Ik vind de flesjes echt een leuk en gezellige uitstraling hebben. Heerlijk zomers en vrolijk en ze zien er niet goedkoop uit. Ze ogen zelfs wel een beetje luxe. Er zit 235 ml in één fles. Dat is best veel en hier kun je dus zeker een tijdje mee doen! De flessen zijn van plastic en de doppen ook. Ze sluiten heel goed en voelen best stevig aan. Ook leuk dat de fles doorzichtig is en je dus kunt zien hoeveel er nog in zit. En nu eens ruiken of de geuren net zo leuk en lekker zijn als de flessen eruit zien.

Ibiza Vibes


De eerste geur is gelijk mijn favoriet, haha. Ibiza Vibes. Dit is een warme en opwindende variant, ideaal voor zwoele zomeravonden. De topnoten in deze body mist: bergamot, blackcurrent en pear. Deze geur vind ik ook lief ruiken. Lastig te omschrijven, maar hij ruikt zoet, een beetje fris en bloemetjes. Ik vind deze geur echt heerlijk en niet persé een geur voor alleen in de zomer. Deze geur kan het hele jaar door gedragen worden vind ik.

Miami Surf


Er zijn twee blauwe flessen en één daarvan is Miami Surf. Deze geur vind ik het minst van de vier. Dit is een lichte/zachte geur die doet denken aan actieve vakanties. Je voelt het briesje door de palmbomen gaan en hoort de golven in de zee. De topnoten van deze geur zijn: calabia bergamot en lemon zest. Deze geur vind ik inderdaad fris en zacht. En toch zit er ook wat zoets/bloemachtig iets doorheen. Wanneer je een sportief dagje hebt, is deze geur heerlijk! Of om de dag mee te beginnen, dan lijkt mij deze geur ook heerlijk.

Caribbean Love


De groene variant is Carribean Love. (ik hou van de Caraïben, Love Curaçao!!).  Dit is een geur met een warme en zoete geur van de caribbean. Gevaarlijk, verleidelijk en onweerstaanbaar tegelijk. De topnoten bij deze geur zijn: bergamot en fresh apple. Deze geur doet mij inderdaad aan het zonnige en zomerse Curaçao denken! Heerlijk fris, zoet en een lieve geur. Dat is het ja. Dit is de geur die denk ik het meest gedragen kan worden. Het is echt een wat zoetere geur en overal wel bij te combineren. Ik denk inderdaad dat als ik deze geur op heb, mijn vriendje mij de hele dag volgt, hihi.

Aloha Beach


En de laatste geur, ook een blauwe fles, is Aloha Beach. Dit is een verfrissende geur die je meeneemt naar de eindeloze stranden van Hawaii. Je voelt bij deze geur de zon en ruikt de tropische bloemen op je huid. De topnoten bij deze geur zijn: bergamot, orange en raspberry. Zoet, fris en schattig is deze geur. Ja, zo zou ik hem omschrijven. Deze geur vind ik wel echt zomers en zou ik niet zo snel in de winter of herfst dragen. Het is echt een vrolijk geurtje die past bij de zomer.


De geuren zijn alle vier echt heel lekker! Het zijn frisse en zoete geuren. Ze hebben wel iets van elkaar weg. Alle vier aanschaffen zou zonde zijn. De geuren hebben ver weg, toch wel iets van elkaar weg. Ibiza Vibes en Carribean Love zijn mijn favorieten. Deze geuren zijn niet alleen voor de zomer, maar kunnen daarna ook nog gedragen worden. Een nadeel is wel dat de geuren niet heel lang blijven hangen. Na een tijdje vervaagt de geur en moet je weer bij spuiten. Wanneer ik de geur rond 9 uur in de ochtend opspuit kan ik deze om 12 uur weer opnieuw aanbrengen, dan is de geur wel minder. Maar deze geuren zijn dan ook een stuk goedkoper….Naast bodymists heb ik nog wat anders van de Action en is net zo vrolijk als de body mists.

Nog meer Action verzorgingsproducten


Wat vond ik nog meer? Een London handcream. Deze bevat sheabutter en Aloë Vera. Hij ruikt echt heerlijk en werkt fijn! Verder nog twee maskers van Lovelife. En een bodyscrub van Lovelife. Dit is best wel een grove schrub. Niet te hard inwrijven dus! Hij ruikt daarentegen wel weer heel erg lekker. Net zo lekker zoet als de body mists.

body mists
De body mists van Orange Creatives die bij de Action te koop zijn, zijn echt heerlijk. De geur blijft niet lang hangen, maar wat wil je voor de prijs van €1,99. Je krijgt dan wel een fles met 235 ml body mists en heerlijke zoete geuren. De body mists zijn al vanaf juli te koop bij de Action. Het zijn echt vrolijke en lekkere geuren en zo is de verpakking ook. Happy happy!

Welke geur lijkt jou het lekkerst?

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1181

11 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *