Wist je dat….? weetjes over mij #2

Hoi! Hier ben ik weer met ‘een wist je’ dat artikel. Ik heb een tijdje geleden al eerder een artikel geschreven met weetjes over mij. In één artikel kon ik al die gekke trekjes van mij niet beschrijven, haha. Vandaar een deel twee: wist je dat…? met weetjes over mij.

Weetjes over mij… Wist je dat?

Wist je dat…

Ik eet geen ‘rauwe’ of gekookte wortelen lust. Dit is de aanleiding geweest dat ik nog en wist je dat artikel wilde maken. Met een vriendin had ik het over babyvoeding dat zoiets er niet uit ziet. En zo kregen we het over vroeger en dat ik als klein kind wortelen heb gegeten en elke keer ervan moest overgeven. Sindsdien eet ik geen wortelen meer. Bbrr. Alleen van die worteltjes uit een potje. Maar ook die gaan er niet van harte in.

Wist je dat…

Nog even door over eten. Ik eet geen appels met de schil er nog omheen. Ik weet het: heel Nederland schreeuwt nu: daar zitten juist de vitamine in. I know, maar ik vind die structuur echt niet lekker in mijn mond. Blegh. Nee, ik schil mijn appel gewoon.

NA-KD items

Wist je dat…

Wij geen huisdieren hebben. Ik vind dieren leuk maar vooral van en ander. Ik hoef er zelf absoluut geen. Een hele grote dierenvriend ben ik denk ik ook niet echt. Ik heb vroeger een hamster gehad maar na 5 dagen was ik alleen maar aan het niezen. We denken dat ik allergisch ben voor die haartjes. Sindsdien ook nooit meer huisdieren gehad. Binnen dan. Wel buiten: konijnen. Alleen mijn vader verzorgde deze meer dan ik, haha.

Wist je dat…

Ik een tijdje gastredacteur bij Indebuurt Doetinchem ben geweest. Toen Indebuurt Doetinchem net bestond heb ik een tijdje artikelen voor hen geschreven. Ik had de rubriek: barman van de week onder mij. Super leuk om te doen! Helaas was het op vrijwillige basis en redde ik niet allemaal met mijn werk op school ernaast. Dan moet je keuze’s maken. Als ik er nu betaald voor zou krijgen…. Wie weet dan wel weer.

weetjes over mij

Wist je dat…

De vader van mijn opa (mijn overgroot opa, zo noem je dat denk ik) een van de oprichters van voetbal club de Graafschap is geweest. Het blauw/witte bloed stroomt dus ook door mijn aderen, haha. Grapje. Ik merk er verder niks van hoor. Maar de Graafschap is altijd ‘ons cluppie’.

Heb jij een leuk of gek weetje over jouzelf, deel deze hieronder. Dat zou ik super leuk vinden om te lezen.

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1201

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *