Winactie: workshop creatief schrijven

workshop creatief schrijven

Hoi! Het nieuwe jaar leek mij wel leuk om te starten met een winactie! Ja, ja. Ik mag een kaartje weggeven voor een workshop creatief schrijven. Zoals je weet blog ik veel en daarnaast schrijf ik ook voor de nieuwssite In de buurt Doetinchem. Ik doe dit allemaal zonder dat ik een journalist achtergrond of iets heb. Meer leren hierover vind ik alleen maar leuk. Ik ga dus naar een cursus creatief schrijven en jij kan met mij mee! Lees verder hoe je kunt winnen.

Workshop creatief schrijven

Ik mag dus een kaartje weggeven voor een workshop creatief schrijven. Nu moet je niet denken dat je hier alleen leert om een creatief verhaal te schrijven. Nee, er komt meer bij kijken! De cursus wordt gegeven door Eline en Melisa. Deze meiden ken ik door In de buurt Doetinchem. Zij schrijven daar ook voor en schrijven voor VROUW, Libelle, Story Terrac, Tubantia en Doetinchems Vizier. Ik neem dus aan dat ze wel verstand hebben van schrijven, haha.

workshop creatief schrijven

Wat leer je precies tijdens de workshop? Wil je misschien een eigen blog starten? Of werk je in de communicatie en kan dat net allemaal wat spannender? Of wil je graag een verhaal op papier zetten? Dat leer je allemaal in de workshop. Je gaat kijken naar:
Hoe kom je op briljante ideeën
Brainstormen
Koppen maken als een pro
Zo houd je de lezer geboeid
Zo kom je tot een boeiend onderwerp
Doelgroepdenken: weten voor wie je schrijft
De no-go’s

Tijdens de workshop ga je luisteren naar tips en tricks en ga je veel creatieve schrijfoefeningen doen: een mindmap maken en brainstormen. En natuurlijk ga je creatieve teksten op papier zetten. Lijkt je dit wat? Zaterdag 19 januari is de workshop bij Blend in Doetinchem. De workshop is van 12:00 tot 16:00 en is voorzien van koffie, thee en wat lekkers. Meer informatie lees je HIER. 

workshop creatief schrijven

Winactie

Wat moet je doen om het kaartje voor de workshop creatief schrijven te winnen?

– Laat een reactie achter dat je mee doet! (zorg voor een geldig e-mail adres a.u.b.) en geef aan welke van de onderstaande stappen je hebt gedaan.
– Geef mijn Facebook pagina een like!
– Volg mij op Instagram (@bloggirlsthings).
– Volg de Instagram van Eline en Melisa.

Niet lastig toch? Ik ben heel benieuwd wie ik zaterdag 19 januari nog meer zie tijdens de workshop creatief schrijven! Ik heb er in ieder geval erg veel zin in!

Meedoen aan de winactie kan tot maandag 14 januari. De winnaar krijgt een mail! 

Misschien is dit ook leuk?

8 comments

  1. Leuke actie! Ik doe graag mee, want wie wil er nou niet creatief schrijven 😉
    Ik heb alle stappen doorlopen en ben er helemaal klaar voor

  2. Super leuk! Ik heb ook geen journalistiek-achtergrond en blog ook voor diverse woon-/lifestyle blogs. Erg leerzame middag lijkt mij en gezellig met jou natuurlijk, hihi! Ik heb álle stappen doorlopen 👍🏻

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *