What’s in my workbag?

What's in my workbag

Hoi! Vandaag in de video: What’s in my workbag? Oftewel: ik laat jullie zien wat ik allemaal in mijn tas voor het werk heb. Ik werk nu al iets meer dan een half jaar in een kledingwinkel. Met veel plezier doe ik dit nog steeds. Natuurlijk heb ik altijd een tas met spullen mee naar het werk. Ik laat jullie de inhoud daarvan zien in de video: What’s in my workbag?

 

Mocht je even gemist hebben waar ik werk? Dat is bij de winkel: Paisley Concept in Doetinchem. Ik schreef als eens een artikel over de winkel. We verkopen voornamelijk dameskleding en wat woonaccessoires. Echt een hele leuke combinatie.

Ik ga altijd met veel plezier naar mijn werk toe en kom altijd enthousiast thuis. Het werken met mensen vind ik altijd erg leuk. Ik klets eenmaal graag en dat kan ik daar natuurlijk lekker doen. Ook vind ik het leuk om mensen te adviseren en dan kan daar natuurlijk ook.

Verder houd ik de winkel natuurlijk netjes en als er nieuwe kleding komt, moet dat natuurlijk op een leuke manier in de winkel ingehangen worden. Altijd een leuk werkje om te doen.

Maar natuurlijk gaat er altijd een tas mee naar het werk met spullen die ik nodig heb die dag. Voornamelijk eten en drinken, haha. Is ook wel logisch natuurlijk. In de video van vandaag laat ik je zien wat er allemaal in mijn werktas zit. Veel kijk plezier!

What’s in my workbag?

En vond je de video leuk? Vergeet geen duimpje omhoog te doen! Dat zou ik namelijk heel leuk vinden. Vergeet je ook zeker niet te abonneren op mijn YouTube kanaal. Er komen weer leuke video’s aan!

Wat heb jij altijd in je werktas zitten waar je niet zonder kan of wat je altijd bij je moet hebben? Laat een reactie achter! 

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1189

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *