Wat neem ik mee in mijn ‘werktas’ ?

werktas

Hoi! Wat neem ik mee in mijn ‘werktas’? Zoals je al eerder kon lezen werk ik met plezier in een kledingwinkel in Doetinchem. Twee dagen per weer ben ik te vinden bij Paisley. Natuurlijk heb ik dan een tas mee waar het één en ander in zit. Wat neem ik dan allemaal mee naar mijn werk? Het is geen grote backpack tas die ik mee neem hoor, haha. Een handtas waar de nodige items in zitten , is wat ik mee neem. In deze post deel ik de inhoud daarvan en zie je wat ik meeneem voor een werkdag. Zou het verrassend veel eten zijn?

 

De tas die ik meeneem heb ik al een tijdje en is van de Van Haren. Veel mensen dat het één of andere dure merk tas is, haha. Maar dat is het dus niet. Ziet de tas er zo luxe uit dan?  Deze tas is dus nu mijn werktas geworden, haha. Hier gaan de spulletjes in die ik mee neem naar het werk. Veel dingen heb ik altijd standaard bij mij. Die zitten eigenlijk altijd wel in mijn tas. Maar een aantal dingen (zoals eten!!! Haha) gaan speciaal mee naar het werk.

Inhoud van mijn werktas


Als eerst de dingen die ik vaak altijd wel in mijn tas heb zitten: mijn telefoon, portemonnee, en een extra tasje. Naar het werk neem ik ook altijd vaak mijn agenda mee. Wanneer er wijzigingen in het rooster zijn, kan ik dat meteen noteren in mijn agenda. En dan is een pen ook handig, haha.


Ik ga de laatste tijd vaak met de auto naar het werk. In de ochtend is het vaak koud of regent het. Mijn auto sleutel is dan handig en autopapieren moet je ook altijd bij je hebben.


Dan nog lekker wat random items, zoals mijn huissleutels, mini deo, mini borstel (als je haar maar goed zit haha), zakdoekjes, en mijn brillenkoker. Mijn bril heb ik vaak op tijdens het werk. Wanneer de glazen een beetje vies zijn, kan ik ze poetsen met mijn brillendoekie.


Dan zit er in het zijvakje nog een medicijnkast verborgen, haha. Paracetamol en ibruprofen voor de zekerheid. En extra magnesium. De hele dag staan kost best wel wat energie bij mij en dan slik ik wat extra magnesium. En als laatste mijn geliefde Labello, hihi. Voor de droge lipjesss.

Eten!


En dan als allerlaatste, maar zeker niet het onbelangrijkste. Eten! Ik heb altijd een flesje water bij mij. Deze zet ik onder de toonbank, zodat ik af en toe wat kan drinken. Voor in de lunchpauze heb ik twee boterhammen en koekjes. Dat blauwe pak ontbijtkoekjes gebruik ik niet als ontbijtkoekjes, maar gewoon als koekjes, haha. En voor tussendoor (meestal rond een uur of 3 in de middag) nog een koekje.


Oh …….vergeten, maar af en toe heb ik ook een paraplu bij mij. Helaas regent het steeds meer. Vanaf de parkeerplaats moet ik altijd een klein stukje lopen naar de winkel en dan wil ik niet nat worden als het regent…. Een paraplu is dan heel handig!

En dat is dan alles wat in mijn werktas zit. Veelal gewoon dingen die je altijd bij je hebt en dan wat extra’s zoals een agenda en eten. Na een werkdag is de tas ook een stuk leger, want al het eten is dan op….haha. Het werken in een kledingwinkel vind ik nog steeds erg leuk! Ik blijf het met plezier doen :). En natuurlijk met de fijne inhoud van mijn werktas.

Wat neem jij mee in je ‘werktas’ ? 

Misschien is dit ook leuk?

6 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *