Wanddecoratie in huis – ik hou ervan!

wanddecoratie in huis

Hoi! Wanddecoratie in huis. Ik hou ervan! Heerlijk om de muren op te fleuren met posters, foto’s of schilderijen. Ik ben er dol op. Vriendlief soms wat minder. ‘Heb je nou alweer wat voor aan de muur gekocht’ is een veel gehoorde zin hier in huis, haha. Tja, dat is waar. Ons huis hangt heus niet helemaal vol hoor. Kijk maar mee.

Wanddecoratie in huis

Woonkamer

De wanddecoratie in huis zie je het meeste terug in onze woonkamer. Toen we gingen verhuizen heb ik de kleur van onze muur een beetje aangepast op drie posters die ik graag op wilde hangen. Haha, geintje. Oké, een beetje wel. De drie posters boven de eetkamertafel komen gewoon super gaaf uit op de groene muur. Ik vind het fijn om naar deze zomerse en rustige posters te kijken. Love it.

wanddecoratie in huis

Oo hangt er een kaart van LA in ons huis. Dit is zo’n stedenposter die je tegenwoordig veel ziet. Je kunt ze van alle steden laten maken. In de gang staat in een houder een kaart van Doetinchem bij ons. Mijn geboorteplaats. Leuk om in huis te hebben. LA hebben we hangen omdat ik daar al twee keer geweest ben. Thijs heeft daar familie wonen. Hopelijk gaan we er volgend jaar samen heen.

wanddecoratie in huis

Overkapping

Nog een poster met een stad of beter gezegd een eiland erop ,hangt onder onze overkapping. Een kaart van Curaçao! Het eiland waar ik ieder jaar wel naar op vakantie wil. Deze hangt boven onze jacuzzi. Helemaal summervibes zo. En al helemaal door de kleine bordjes uit de vakantielanden waar we zijn geweest.

Trap

Op de weg naar boven vind je ook wanddecoratie in huis. Hier hangen foto’s van ons/mijn leven. ‘Een memorie lane up’ noem ik het. Foto’s aan de muur vind ik sowieso heel erg leuk. Ik kijk graag naar fotomuur inspiratie dingen. Leuk om te zien hoe je foto’s in huis kunt hangen. Ook leuk om een wandpaneel hout hier op te hangen.

Slaapkamer

Dan op onze slaapkamer nog een grote panter aan de muur. Dit is wel een echte eyecatcher. Ik zou nog ergens een kleine poster of foto aan de muur in onze slaapkamer willen. Aan de witte muur. Misschien wel iets van een Hexagon fotocollatie. Kijk bij Modulari voor leuke inspiratie en mogelijkheden.

heerlijk slapen in onze slaapkamer

In ons kantoor hangt nog niks maar daar komt denk ik ook verandering in. En op de logeerkamer/mijn kamertje komen ook nog toffe posters. Deze had ik in onze vorige woning ook aan de muur hangen. Echte fashion posters die bij mijn grote kledingkast passen. We gaan deze kamer snel aanpakken dus dan kunnen de posters er snel hangen. Nog meer wanddecoratie in huis.

Zolder

Ohja en misschien wel onze favo poster/ eyecatcher van da house. Marilyn Monroe aan de muur op zolder! Haha. Deze poster hebben we ooit ergens bij gekregen. Ik wist niet zo 1,2,3 waar ik haar moest laten. Dan kijkt ze je maar gezellig aan tijdens het sporten op zolder, wahaha.

Onze wanddecoratie in huis valt reuze mee denk ik zo. De muren zitten nog niet vol zullen we maar zeggen. Ik vind het leuk om te kijken wat aan de muren mooi staat. Het maakt je huis zullen we maar zeggen.

Heb jij veel wanddecoratie in huis?

* dit artikel bevat een samenwerking*

Misschien is dit ook leuk?

2 comments

  1. Die posters op de groene muur zijn superleuk, net als de zwart-wit posters en die met de poederkwast. Love it! Ik moest lachen om de uitspraak van je vriend. Zo herkenbaar, haha. Mijn vriend vindt ook dat er al te veel items op de muur hangen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *