Waarom ben ik geen goede Influencer?

Hoi! Waarom ben ik geen goede Influencer? Wat is dit dan nou weer, Merle?! Als eerste wil ik je zeggen dat je dit artikel met een grote knipoog moet lezen. Het is een beetje als grapje bedoeld. Ik zeg wel eens voor de grap dat wanneer ik weer ergens een foto van ben vergeten te maken : ik ben geen goede Influencer. En zo zijn er nog wat dingen dat ik denk: Hierdoor ben ik geen goede influencer.

Waarom ben ik geen goede Influencer….

Ik ben natuurlijk geen ‘ grote echte influencer’. Maar als ik vertel dat ik blog hoor ik ook vaak: Oh dan ben jij een soort influencer. Ja, een kleine influencer, ja. Ik verdien er niet mijn brood mee, maar een klein leuk zakcentje ( de hagelslag op mijn brood zullen we maar zeggen). Ik kwam erachter dat sommige dingen die Influencers doen, ik zelf niet eens doe. Vandaar dit grappige artikel met een knipoog.

Waarom ben ik geen goede Influencer

Geen sushi

Deze grap met: ,waarom ben ik geen goede Influencer, begon met sushi. Ik lust gewoon geen sushi. Of ja: lusten. Een stukje is oké. Maar echt als avondeten of als lunch sushi eten….Nee dankje. Ik ben sowieso al niet zo dol op vis. Mijn vriend vindt sushi wel heerlijk. En zo zeiden wij; ik ben ook geen echte influencer… Ik lust geen sushi en zal er nooit een foto mee posten. Wat de meeste influencers wel doen, haha.

Foto vergeten

Ik vergeet ook heel vaak een foto van mijn eten te maken. Negen van de tien keer denk ik er wel aan hoor. Maar ik kan ook de helft al op hebben en dan zeggen: sjipsss…. hier had ik een foto van willen hebben om op Insta te zetten. En dan hoor ik weer: slechte Influencer jij, wahaha.

Insta stories

Insta Stories maken. Daar ben ik ook goed in om te vergeten. Ik roep altijd dat ik dat meer wil doen. Veel Influencers doen dit vaak op een dag. Ik doe het eens in de week zullen we maar zeggen. Slecht….. Ach wie weet krijg ik er straks meer ritme in.

Samenwerking

Geen samenwerking met Ideal of Sweden. Mijn vriend zei laatst al: jeejtje wat een hoop reclame op Insta van Influencers met Ideal of Sweden. Waar blijft jouw post? Uuhh niet…. Daar heb ik geen samenwerking mee. Maar driekwart van de Influencers wel, haha. Ach: ik heb weer andere leuke samenwerkingen.

Killer body

Waar blijft je killer body? Met bijpassende sportoutfit en shake? Oké, niet alle Influencers zijn bezig met een gezonde levenstijl en alles hoor. Dat valt echt wel mee. Maar ik ben er helemaal niet zo mee bezig. Ik sport wel wat en probeer gezond te eten, maar niet zo extreem. En een sportoutfit: gewoon een shirt van de Primark, haha.

Openbaar vloggen

Vloggen in het openbaar is ook wel een dingetje. Ik moet mij daaroverheen zetten. I know…. Maar heel vaak film ik korte stukjes in het openbaar. Terwijl het wel iets van nu is. Niet moeilijk doen Merle, gewoon doen! Een echte Influencer heeft daar schijt aan.

TikTok

TikTok filmpjes maken. Een nieuw social media platform waar ik heel lang niks van wilde weten… Is voor kleine kinderen zei ik altijd. Maar nee hoor: steeds meer influencers hebben TikTok en maken filmpjes. Ik zal er ook eens aan moeten geloven, haha. Heb al wel een account, maar dat is meer om te kijken naar andere filmpjes.

Waarom ben ik geen goede Influencer

En zo zijn er wel meer dingen te bedenken dat typisch iets voor Influencers is. We zijn er maar druk mee, haha. Ach ik vind het wel leuk om zoveel mogelijk van mijn leven vast te leggen en er veel mee bezig te zijn. Ik kan er van genieten. En wie weet ga ik steeds meer van deze dingen doen…. Alleen die sushi: die gaat er echt niet in!

‘ Ben jij een echte Influencer? ‘ 

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1147

3 reacties

  1. Heel origineel geschreven haha. Ik ben ook geen echte influencer volgens dit lijstje. Insta stories vergeet ik ook regelmatig en samenwerken met Ideal of Sweden is ook nog niet gebeurd. Vloggen in het openbaar is voor mij heel herkenbaar, dat blijft toch echt een dingetje. Terwijl vloggen toch steeds meer de gewoon wordt. En tja, die killerbody gaat er ook niet komen haha.

  2. Dit is echt zo herkenbaar! Het bloggen vind ik heel leuk, maar overal foto’s van maken en de hele dag op Insta en FB *pff*. Ik denk dat mijn vriend het ook niet zo leuk zou vinden haha…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *