Waarom alleen shoppen fijn is !

waarom alleen shoppen fijn is

Hoi! In dit artikel ga ik het hebben over één van mijn grootse hobby’s: shoppen! Ja, het is niet altijd goed voor de portemonnee maar het is zo leuk. Ik ga zeker graag shoppen met mijn moeder of vriendinnen. Maar soms kan het ook lekker zijn om alleen te shoppen. Ik vertel je waarom alleen shoppen fijn is.

Ik ga graag shoppen. Ik moet toegeven dat het de laatste tijd er minder van komt. Ik ben druk met werk en andere dingen. Maar zo af en toe staat er een shopdagje gepland. Vaak is dit met vriendinnen of mijn moeder (en soms schoonmoeder en schoonzusje erbij). Ik vind dat altijd super gezellig. Een dagje weg, lekker lunchen, kleding van elkaar keuren en met goed gevulde tassen weer naar huis.

Waarom alleen shoppen fijn is :

Ja, ik kan daar zeker van genieten, maar soms is alleen shoppen ook fijn. Ik vertel je waarom alleen shoppen fijn is. Of beter gezegd: wat ik daar zo fijn aan vind.

waarom alleen shoppen fijn is

Een winkel twee keer door

Wanneer ik ga shoppen zie ik in de eerste ronde die ik maak in een winkel niet altijd alles. Ik loop graag nog een tweede keer en pak dan de dingen die ik wil passen. Als je alleen bent, kun je dat ongestoord doen. Heerlijk!

Eindeloos passen

Ik vind het fijn om altijd alles te passen voordat ik iets koop. Bij de Primark bijvoorbeeld pas ik veel. Op de hanger kan het er leuk uitzien, maar in het echt tegenvallen. Ik probeer altijd zo veel mogelijk dingen en dat kan even duren. Niemand hoeft op je te wachten en je kan zo veel passen als je wilt zonder dat iemand er zuchtend bij staat.

waarom alleen shoppen fijn is

Alle tijd

Je hebt alle tijd. Niemand die zegt: zullen we naar de volgende winkel, het wordt al laat. Je kan zelf je tijd indelen en hoeft gewoon met niemand rekening te houden. Echt heerlijk. Als ik een uur in de H&M wil rondlopen dan kan dat.

Winkels van jouw smaak

Je kunt winkels in gaan die jij leuk vind. Als je met andere bent, ga je gegarandeerd een paar keer een winkel in die jij eigenlijk helemaal niet leuk vind. Tja, als je alleen bent heb je dit niet. Lekker winkels in gaan die jij leuk vind.

Naar een winkel terug

Niks is vervelender dan dat je vriend mee is en zegt: als je in deze winkel bent geweest gaan we niet meer terug. Maar dat is juist wat wij vrouwen willen! Even verder kijken om vervolgens toch bij de eerste winkel die broek toch te halen. Als je alleen aan het shoppen bent, kan dat gewoon. Heerlijk!

Tja genoeg dingen waarom alleen shoppen fijn is. Toch vind ik het met vriendinnen of mijn moeder gezelliger. Je hebt dan vaak advies van een ander. Je kan een ander ook advies geven en je hebt wat meer te kletsen. En tja, je moet tijdens een shopdagje vaak ook wat eten. En dat is samen vaak leuker dan alleen.

Ach zo heeft alleen shoppen zijn voordelen en met een ander shoppen ook. Beide vind ik erg leuk en fijn om te doen. Ik ben ook wel benieuwd of jij wel eens alleen shopt of dat je dat toch liever samen doet. Laat een reactie achter!

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1181

4 reacties

  1. Ik ben zelf een snelle shopper, en dat is ook de rede waarom ik het liefste alleen shop. Ik vind het wachten op een ander echt mega irritant haha (oh lekker ongeduldig kan ik zijn). Maar wat je zegt over elkaar advies geven en samen even wat eten dat is dan wel weer leuker!

  2. Het fijnst vind ik om alleen te winkelen. Dat kan ik namelijk zelf bepalen hoelang ik bij een bepaalde winkel wil kijken, zonder dat iemand in mijn nek staat te kijken en alles bekritiseerd wat ik beetpak…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *