Waar word ik rustig van?

Hoi! Ik ben eigenlijk altijd bezig. Werken op school, bloggen, Instagram en onze eigen webshop. Soms is een dag te kort zullen we maar zeggen. Wanneer ik druk ben in mijn hoofd is het goed om rust te nemen. Waar word ik rustig van? En dan met name in mijn hoofd. Hoe kan ik mijn gedachte even rust gunnen?

Waar word ik rustig van?

De was doen

Misschien is dit wel het meeste gekke antwoord op die vraag. Maar ik word rustig van de was ophangen. Ja, het is echt waar mensen. Vele hebben een hekel aan de was doen. Ik juist niet. Ik vind het heerlijk om te doen. En dan met name het ophangen en afhalen. Hier hoef je niet bij na te denken. Domweg de handdoeken op een rijtje hangen en sokken afhalen. Ik ga er goed op zullen we maar zeggen.

Jacuzzi

Naast dit huishoudelijke antwoord, heb ik ook andere dingen waar ik rustig van word hoor. Misschien een logisch antwoord als je mij al lange tijd volgt: onze jacuzzi. Wanneer ik een vol hoofd heb, ga ik graag in de jacuzzi zitten. Meestal met Thijs samen en dan kletsen we over van alles en nog wat. Heerlijk in het warme water met de bubbels aan. Een drankje erbij.

Serie of film

Ook kijk ik graag een serie of een film om mijn hoofd leeg te maken. De serie volgen kost moeite en zo denk ik niet na in mijn hoofd. Momenteel ben ik weer begonnen aan The Handmaid’s Tale. Ik was daar ooit aan begonnen maar gestopt. Nu kijk ik de serie weer verder.

Muziek en sporten

Ook vind ik het fijn om een nieuwe playlist op Spotify samen te stellen wanneer ik veel aan het denken ben. Ik ga dan nieuwe muziek langs en luister of ik deze leuk vind. Lekker meezingen. En dan kom ik bij het volgende punt waar ik rustig van word. Sporten. Met de nieuwe samengestelde lijst. Boven bij ons lekker op de crosstrainer en wat buikspier oefeningen doen. Ook hier hoef ik niet bij na te denken. Vaak krijg ik juist leuke en nieuwe ideeën onder het sporten.

Stofzuigen

En dan eindig ik weer met een huishoudelijke taak die ik graag doe: stofzuigen. Ja, serieus. Ook weer een activiteit waar je weinig bij na hoeft te denken. Ik vind het gewoon heerlijk om te zien hoe de kruimeltjes in de stofzuiger gaan, whaha. Iedere gek zijn gebrek. Je snapt wel dat het bij ons altijd schoon is in huis.

Gelukkig heb ik niet vaak meer dat ik denk: help, druk in mijn hoofd, hoofdpijn tot gevolge. Dat valt de laatste tijd erg mee. Op mijn werk maak ik mij minder druk. En over de webshop en mijn blog al helemaal niet zo. Het is een grote hobby en ik werk er graag aan. Tuurlijk ken ik wel eens stress. Maar niet zo veel meer. Althans: dat denk ik van mijzelf, haha. Misschien ziet Thijs dat soms anders. Dan banjer ik weer door het huis en wil ik twintig dingen tegelijk. Maar dat komt toch niet meer vaak voor schat? 😉

waar word ik rustig van

Wat doe jij om je hoofd leeg te maken?

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1174

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *