Voordelen van onze bank

Hoi! Wat ben ik toch blij met onze bank. We zijn in september verhuisd naar Nieuw-Wehl in ons nieuwe huis en daar hoorde ook een nieuwe bank bij. De vorige bank die bij Thijs in het appartement stond was van zijn ouders. Dit is onze eerste echte samen gekochte bank. Waarom ik hier zo blij mee ben? Lees de blogpost vooral verder over de voordelen van onze bank.

Eerst gekochte bank

Onze bank komt van een grote meubelwinkel in Doetinchem. We hebben veel meubelwinkels gehad en telkens was de bank het net niet of hij was wel erg prijzig. We hebben veel banken bekeken: van hoekbanken tot aan een design bank. Een stoffen bank of juist een leren bekleding. Alles is bekeken.

voordelen van onze bank

Totdat ik bij binnenkomst bij de meubelwinkel in Doetinchem tegen deze bank aan stootte. Ik zei gelijk: dit wordt hem! Thijs vond het allemaal wel goed, haha. Te veel banken gezien en blij dat ik iets had gevonden denk ik.

Voordelen van onze bank

Het is een hoekbank geworden in het grijs. De kleur past overal bij en het model past gezellig in onze woonkamer. Daarbij hebben wij een Hocker. Deze kunnen we aan de bank bijschuiven. Echt ideaal. Ze kunnen Thijs en ik beide met de benen languit liggen op de bank.

De Hocker schuiven we naast het lang stuk erbij en zo liggen we lekker samen op de bank. Een Hocker is echt ideaal vind ik. De bank kan je op die manier ook langer maken door de Hocker naast de bank te zetten. En je zet hem ook zo weer aan de kant.

voordelen van onze bank

Onze bank is dus heerlijk geschikt om samen op te liggen. Beide hebben we een lekker hoekje om in te chillen. Een hoekbank is ideaal om lekker te liggen. Daar zijn we ook heel erg blij mee. En Thijs slaapt er zelfs heerlijk op, haha. De bank ligt gewoon lekker. Deze is niet te hard en niet te zacht. Hij veert een beetje mee. Ideaal.

Werkplek

Door de platte hoofdsteunen die we eventueel omhoog kunnen klappen is de bank ook ideaal om te werken met mijn laptop. Deze zet ik op de platte hoofdsteun wanneer deze naar beneden geklapt is. Ik nestel mij lekker in het hoekje en ik kan super fijn werken achter de laptop in een relaxte houding. Love it.

Wanneer we liever een lange rugsteun willen klappen we deze omhoog. En zo kunnen lange mensen ook fijn op onze bank zitten. De brede armsteunen zijn ook fijn om de laptop op te zetten. Echt super chill.

Zijn wij blij met onze eerste echte samen gekochte bank? Yes, dat zijn we zeker en we ervaren veel voordelen van onze bank. Zoals ze wel eens zeggen: de bank heeft veel lief en leed al meegemaakt, haha. Onze bank ligt chill en fijn, is verstelbaar en we kunnen er ideaal op werken als we dat willen. De bank is nog geen jaar oud dus deze gaat zeker nog lang mee, Yes!

Heb jij ook een fijne (hoek)bank?

* dit artikel bevat een samenwerking*

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1171

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *