Vlog: weekendje Amsterdam – De Gabbers, shoppen & Hartenstraat

weekendje Amsterdam

Hoi! Jaa, vorig weekend was ik met Thijs een weekendje in Amsterdam! En vandaag staat er een vlog van dit weekendje Amsterdam online. Ja, ja, al onze belevenissen dat weekend heb ik vastgelegd. De reden dat we een weekendje weg gingen is omdat Thijs voor zijn verjaardag van ons kaartjes heeft gekregen voor De Gabbers. En omdat hij ook geslaagd is voor zijn diploma hebben we er een leuk weekendje weg van gemaakt met hotel overnachting. Kijk mee naar onze belevenissen!

Het begon om zaterdagmiddag voor mij in de trein naar Tiel. Daar heeft Thijs mij opgepikt en zijn we naar ons hotel gereden in Naarden. Dat ligt inderdaad vlakbij Amsterdam. Een mooi en goed hotel moet ik je zeggen! Helaas hadden wij die dag wel last van het staken in het openbaar vervoer…. De tram die wij wilden nemen, reed niet. Maar voor Thijs geen straf. Kon hij lekker crossen door Amsterdam, haha.

En naar het Ziggodome zijn we ook met de auto gegaan…. Dat was even een ding zeg, haha. We waren echt net op tijd binnen voor de voorstelling! Dat kwam, omdat we de auto erg ver weg moesten zetten. Parkeren Gabbers werd er aangeven, dus wij dat maar volgen. Maar niet weten dat dat erg ver weg was, haha. Maar geeft niet. We hebben het gered en een hele leuke avond gehad en veel gelachen!

En zondag zijn we ook nog Amsterdam in geweest. Lekker van het mooie weer genoten en gewandeld door Amsterdam. Waar dan allemaal naartoe? Dat zie je in de vlog van het weekendje Amsterdam! Veel kijkplezier!

Vlog: weekendje Amsterdam

Dat was de vlog dan. Een beetje gelachen? Wij wel, haha. Het was echt een gezellig en leuk weekendje weg. Moeten we vaker doen zeiden we al, haha. Thijs heeft nu meer dingen op zijn lijstje staan die hij wil zien in Amsterdam: de PC Hoofdstraat en de Foodhallen onder andere. Dus we gaan vast snel nog eens terug! En volgend jaar zijn we er weer bij hoor: bij de Gabbers! Dat was echt lachen zeg. Foto’s van onze weekend kun je HIER zien trouwens ;).

Vond je deze video leuk, doe dan even een duimpje omhoog en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal. En ik ben wel benieuwd welke leuke tips jij nog hebt voor een weekendje Amsterdam?

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1190

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *