Vlog: Volendam & Dam tot Dam loop

Dam tot Dam loop

Hoi! Het is weer vlog tijd! Ik ben namelijk vorig weekend een weekendje weg geweest. Dat weekend was namelijk de Dam tot Dam loop. Nou ga ik eerlijk toegeven dat ik niet zo sportief ben om daar aan mee te doen, maar mijn moeder en schoonvader wel! Zij liepen 16,1 km van Amsterdam naar Zaandam. Omdat het voor ons best ver rijden is naar Amsterdam besloten we er een leuk weekendje weg van te maken. We zijn zaterdag gegaan. Eerst naar Volendam. Daarna een overnachting in een hotel in Purmerend en de volgende dag was de Dam tot Dam loop. Ik legde alles vast in deze spontane vlog.

Mijn moeder en schoonvader waren dus de bikkels die de Dam tot Dam loop deden. Mijn vader en ik gingen mee en Thijs, mijn schoonmoeder en schoonzusje. Hetzelfde gezelschap als in de vakantie Frankrijk vlogs ;). Dus dat is weer een gezellige boel!

Ons weekendje weg begon dus in Volendam. We vonden het leuk om daar eens een kijkje te nemen en te lunchen daar. Het bleef niet bij lunchen, want er was zo veel lekkers daar, haha. Daarna reden we naar Purmerend naar ons hotel. In de stad zelf hebben we wat gegeten en daarna nog wat op de kamer tv kijken en slapen. De volgende dag waren we bijtijds op om gezamenlijk te ontbijten en daarna hebben we mijn moeder en schoonvader bij het Ij in Amsterdam afgezet. De Dam tot Dam startte daar ongeveer. Wij zijn naar Zaandam gereden om ze daar binnen te zien komen.

We hadden nog even wat tijd om koffie te drinken en de Primark in te gaan. Daarna hebben we een plekje langs de kant gezocht om foto’s te maken en te filmen. Lastig om hen te zien tussen zo veel andere lopers. De foto’s zijn dan ook niet echt helemaal gelukt, haha. We zagen ze te laat……Maar van de organisatie krijgen ze ook videobeelden dus dat scheelt ;). Maar ik heb beeldmateriaal – deze vlog!

Vlog: Volendam & Dam tot Dam loop

Ik vind het heel knap van mijn moeder en schoonvader dat ze dit gedaan hebben. Doe ze het niet na! En daarbij lopen ze ook nog voor een stichting Stofwisselkracht. De sfeer in Zaandam is zo leuk! En er zijn zo veeeeeel mensen, echt niet normaal. Volgend jaar doen ze zeker weer mee. En wij gaan dan ook weer mee ;). Het was een zeer geslaagd en gezellig weekend. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien hoe zoiets gaat. En we hebben over een tijdje nog een ‘loop’ dus dan komt er weer een vlog aan!

Zou jij meedoen aan de Dam tot Dam loop? 

 

Misschien is dit ook leuk?

8 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *