Vlog: musical On Your Feet & shoppen in Utrecht

musical On Your Feet

Hoi! Vandaag is het weer vlog tijd! Vorig weekend was ik naar de musical On Your Feet. Samen met mijn moeder, schoonmoeder en schoonzusje. We hebben er gelijk maar een leuk dagje van gemaakt in Utrecht. De musical was namelijk in het Beatrix theater in Utrecht. Tja en daar ligt het winkelcentrum Hoog Catharijne dichtbij…. Daar zijn we dan ook heen geweest en vervolgens naar de musical. Kijk mee naar ons dagje shoppen, cookie dough halen en naar een stukje van de muscial On Your Feet!

Zaterdag 7 juli was de muscial On Your Feet om 15:00 in het Beatrix theater. Mijn schoonouders hadden aardig wat T-Mobile punten gespaard en daardoor konden we met 50 % korting naar de musical. Eenmaal toen we daar aankwamen in het theater stond ons nog een leuke verrassing te wachten! Wat dat is ga ik nog niet zeggen. Dat moet je maar in de vlog zien ;). Verder zie je welke winkels we in geweest zijn in Hoog Catharijne en daar hebben we ook lekkere cookie dough gehaald. En ik heb een stukje gefilmd bij de musical! Veel kijkplezier!

Vlog: musical On Your Feet & shoppen in Utrecht

Dat was de vlog van ons dagje weg dan. Vond je deze leuk? Vergeet dan geen duimpje omhoog te doen! En abonneer je ook gelijk op mijn YouTube kanaal om geen video te missen. Ik heb echt een hele leuke dag gehad. Hoog Catharijne is een leuk winkelcentrum om te shoppen. Er volgt nog een shoplog met dingen die ik heb gekocht daar. Het zijn twee leuke zomerse items! En dan de musical On Your Feet. Die was echt heel erg leuk!

Dat had ik niet helemaal verwacht. Ik ben niet echt bekend met het verhaal van Gloria en Emilio Estefan. Maar ik vond het heel mooi! Een leuke sfeer en heerlijke swingende muziek. Het dansen vond ik dan ook heel leuk om te zien! Echt een feestje om naar te kijken. Ik raad je zeker aan om naar deze musical te gaan. Hij draait nog maar tot 5 augustus en je kunt er nu volgens mij met veel korting heen. Altijd mooi meegenomen dacht ik zo.

Ga jij nog naar de musical On Your Feet?

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1201

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *