Vlog: dagje bloggen – pakketje unboxen & filmen

dagje bloggen

Hoi! Een dagje bloggen. Voor mij een fijne en leuke dag. In deze vlog neem ik jullie mee tijdens een dagje bloggen. Ik ga vloggen terwijl ik ga bloggen. Ppff, volg je het nog? Haha. Wanneer ik op donderdag vrij ben, las ik namelijk graag een blogdag in. De hele dag ben ik dan alleen thuis en kan ik lekker voor mijn blog bezig zijn en video’s opnemen. En dat doe ik dus dan ook vaak. Ik neem jullie graag een keer mee tijdens zo’n dagje bloggen!

Een dagje bloggen hoe ziet dat er bij dan uit? Dat ga ik zien in deze vlog! Dit is een dag waarbij ik voor mijn blog bezig ben. Dat doe ik vaker op een donderdag. Deze keer nam ik ook een video op. Dat doe ik niet altijd, maar probeer ik wel vaak op een donderdag te doen. Waarom? Dan is er niemand thuis en dan kan ik ongestoord mijn gang gaan. Dat is super handig!

Verder ben ik foto’s aan het maken voor mijn blog. Ook lekker als er niemand thuis is, kan ik gaan en staan waar ik wil en niemand die dan bij mij op de foto komt. Daar is over nagedacht, haha. Dan ben je wel aangewezen op de zelfontspanner functie….. Laat ik daar nou even mee moeten stoeien, wahaha.

En ik pak in deze video ook een pakketje uit! Toevallig dat er de dag ervoor een pakketje bezorgd was voor mij. Ik dacht: leuk voor de video om die dan uit te pakken! En dat ga ik dan ook doen. Maar verder ga ik je niks meer vertellen en moet je de vlog maak bekijken!

Vlog: dagje bloggen

En? Vond je het leuk om te zien hoe zo’n dagje bloggen er bij mij uitziet? Ik vond het wel grappig om eens te filmen en zelf ook terug te zien wat ik allemaal doe op een dag. De pauzes op een dag zijn natuurlijk ook even nodig om het hoofd even leeg te maken en daarna weer lekker door te gaan. De outfit die ik die dag aan had, is een fijne bloggers outfit. En wil je graag de video zien die ik deze dag heb opgenomen? Houdt dan mijn YouTube kanaal in de gaten, want deze komt er snel aan.

Wat doe jij graag op een vrije dag?

 

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1181

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *