Verzamel shoplog Arnhem & Nijmegen

Hoi! In de vakantie ben ik 2 middagen wezen winkelen. Daar wordt elk meisje blij van :). De eerste middag was samen met mijn moeder in Arnhem. Eigenlijk heb ik tijdens die shopmiddag ook vooral cadeautjes voor andere gehaald. De tweede middag was in Nijmegen samen met mijn moeder, schoonmoeder en schoonzusje. Het was een super gezellige middag waar we ook nog eens goed geslaagd zijn. Kijk mee naar mijn aankopen van de 2 shopmiddagen in deze verzamel shoplog.

Geshopte items uit Arnhem:


Ik begin de verzamel shoplog met de spulletjes uit Arnhem. Als eerste al deze warmhoud artikelen. Ik ben een echte koukleum, dus 2 pittenzakken vind ik wel fijn. Deze gebruik ik vaak in bed (mijn vorige pittenzak heb ik zo vaak gebruik dat de pitjes eruit vielen), vandaar 2 nieuwe. En de warmte sloffen zijn ook altijd lekker. Alles was met 50% korting en dat is dan helemaal leuk.


En dan deze schoenen! Zooooo vet. Ik heb hier al een artikel over geschreven. Ik ben er oh so happy mee!

Geshopte items uit Nijmegen:


Dan door naar de aankopen uit Nijmegen. Ik begin bij de Primark. Deze trui had ik al op de site gezien en ik vind hem zo leuk. Het is een grote soort gebreide trui met van die touwtjes dingetjes aan de voorkant. Dat zie je nu bij veel shirtjes, alleen dan gaan de touwtjes zo lang en laag door. I don’t like that.


Maar zo op deze manier vind ik het wel mooi. Veel mensen zullen vast en zeker tegen mij zeggen: ‘hè je hebt je trui verkeerd om aan’. Haha, nee dat hoort zo. De trui kostte trouwens €13,-.


Dan het volgende item, waarvan ik eigenlijk geen idee waarom ik zoiets niet in de kast heb. Een zwart leren jasje. Iets wat overal mee te combineren valt en tja… een zwart leren jasje. Wie heeft dat niet?! Ik ben er erg blij mee. Een leuk jasje om over een shirtje of blouse te doen. Maakt de outfit net wat stoerder.


Vooral dit model vind ik mooi. Ik heb nu al super veel leuke outfits ermee in mijn hoofd. En voor €14,- is het al helemaal leuk.


En dan het laatste item en mijn favoriet. Een zwarte tuinbroek! (wat zijn we donker deze shoplog, haha). Ik ben hier al een tijdje naar op zoek en bij de H&M vond ik een mooie zwarte tuinbroek. Een denim tuinbroek heb ik al en die vind ik al zo leuk. Een zwarte tuinbroek erbij leek mij dan ook erg gaaf.


De tuinbroek is van stretch stof en rekt lekker mee. De knoopjes aan de voorkant vind ik een leuk detail. Aan de achterkant lopen de banden gekruist en zitten ze ook met knopen vast.


Een poging om de tuinbroek in zijn geheel erop te krijgen, haha. Je ziet het beter wanneer de tuinbroek aan is, dus verwacht binnenkort een outfit post hiermee ;). Want met veel plezier ga ik deze mooie tuinbroek dragen.

Ik ben erg blij met mijn aankopen. Voor de lente zit ik voorlopig wel goed qua kleding. Er zitten al vele leuke combinaties in mijn hoofd. Dus er zullen binnenkort vast en zeker outfit posts aankomen ;).

Welk geshopt item uit deze verzamel shoplog is jouw favoriet?

Misschien is dit ook leuk?

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *