Vakantie fotoboek van het Fotoalbum.nl

Hoi! Een vakantie fotoboek met vakantiefoto’s is altijd leuk toch? Tegenwoordig is dit online zo te maken. Via verschillende site’s met software zet je zo een leuk vakantie fotoboek in elkaar. Zo is dat ook mogelijk bij het Fotoalbum.nl. Via deze site heb ik dus een vakantie fotoboek laten maken. Ik laat je het resultaat zien en hoe ik deze gemaakt heb.

Fotoalbum.nl

Bij Fotoalbum.nl is het zeker gemakkelijk om fotoalbums te maken. Je kunt er kiezen voor fotoalbums in verschillende maten en deze helemaal aanpassen naar jouw smaak. Zo kun je hoogglans toevoegen aan de pagina’s en kiezen voor verschillende omslagen van het fotoboek. Denk aan een hardcover of juist een softcover.

Via een online software programma is het mogelijk om dus een fotoalbum te maken. Wanneer je bezig gaat en even wilt stoppen met het maken dan slaat het online programma jouw project op. Hoe handig is dat? Je moet dan wel een account aanmaken. Wanneer je dan weer inlogt kan je kiezen voor een nieuw project of juist verder te gaan met een opgeslagen project.

vakantie fotoboek

Zo kan je op jouw eigen tempo een vakantie fotoboek in elkaar zetten. Het programma om dat mee te doen is niet lastig in gebruik. Je kiest eerst je formaat, wat voor cover en dan kun je aan de slag. Je hebt een standaard aantal bladzijdes van 24. En je kan er zo veel aan toevoegen als jij wilt.

Via een upload button kun je foto’s uploaden in het programma en deze zet je dan zo in het fotoboek. De foto’s kun je zelf indelen op een bladzijde, maar er zijn ook frames waar de foto’s inpassen. Ook is er een knop die alle foto’s random in het album plaatst.

Mijn vakantie fotoboek

Ik vind dat niet altijd zo fijn en zet ze er liever zelf in. Dan kun je nog teksten toevoegen en eventueel een achtergrond. Denk je dat je klaar bent, dan kan je door met bestellen. Het programma controleert voor je of alle foto’s binnen de lijnen hebt en of alles goed staat. Het programma vond ik niet heel fijn in gebruik. Ik moest er erg aan wennen. Niet alle indelingen qua foto’s vond ik erg mooi en het was even zoeken naar alles.

En zo heb je binnen een paar dagen een heel leuk fotoalbum in huis. En kan je lekker genieten van je mooi vakantie en je mooie foto’s. Ik vind dat altijd wel leuk terug kijken.

vakantie fotoboek

Ik heb natuurlijk een leuk fotoalbum van mijn afgelopen vakantie in Portugal gemaakt. Het leuke is dat ik het album twee keer heb laten afdrukken. Eén voor ons en één voor mijn schoonouders. Zo kunnen we beide terug kijken op een leuke vakantie.

Ik vind het fotoalbum erg mooi gelukt. Ik heb geen hoogglans over de pagina’s en dat zie je wel. De foto’s doen ietwat dof aan. Maar ze zijn nog duidelijk te zien hoor. En de indeling van foto’s, de grootte en teksten zijn erg leuk en mooi gedrukt.

vakantie fotoboek

Yes, een leuk album om later er nog eens bij te pakken en weer te genieten van de leuke vakantie.

Maak jij wel eens een vakantie fotoboek?

* dit artikel bevat een samenwerking* 

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1181

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *