Update video: geslaagd, KVK & (iets met wimpers)

update video

Hoi! Ik vond het wel even tijd voor een update. En deze keer in een video vorm. Er zijn de laatste tijd niet veel video’s meer online gekomen. In deze video vertel ik je waarom. Het heeft onder andere ermee te maken dat ik geslaagd ben. Waarvoor? Dat vertel ik je ook in de video. Even een update video dus. Hoe staat mijn leven er nu voor? (haha).

Goed, ik ga je eerst niet teveel vertellen. Maar kijk eerst de video maar eens even. Er zijn namelijk ook wat volgers die alleen mijn video’s kijken. Vandaar dat ik een aantal dingen even in deze video meld. En praten is soms wat makkelijker dan typen, haha.

Update video

Zo, nu ben je helemaal bij, haha. Ik ben echt super blij dat ik geslaagd ben voor de pabo. Daar komt aankomende week nog een artikel van online. Dan vertel ik je meer over het moment en de les die beoordeeld werd. En ik ben ingeschreven bij de KVK! Ook zeer leuk en spannend. En het zal je niet verbazen, maar ook hier komt nog een artikel van online om daar wat meer uitgebreid over te vertellen.

Tja en dan schoot mij nog een kleine update bij binnen: mijn wimpers, haha. Lekker random Merle. Maar deze zijn weer ‘gelift’. Ik heb een lashlift laten doen. Dit heb ik al eens eerder gedaan. En deze keer ging mijn moeder ook mee. Voor haar verjaardag had ik haar een lashlift cadeau gedaan. Een leuk meidenavondje, hihi.

Maar dus even kort een update video waarin ik leuke dingen heb medegedeeld. Nu ga ik lekker genieten van mijn diploma en in de inschrijving bij de KVK. En oriënteren hoe nu verder…
Nu de kersttijd eraan komt, ga ik vast en zeker daar een video over maken. Kerst is leuk en gezellig en daar kan ik vast een video over maken, hihi. In de Kerstvakantie wil ik gaan vloggen. Altijd leuk dacht ik zo.

Heb jij nog een leuk idee voor een kerstvideo?

Misschien is dit ook leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *